Продавець MAG-VISION розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
116 відгуків
+380 (97) 061-31-13
+380 (95) 227-81-14
MAG-VISION
Кошик

"S" (Synbiotic) — легкість травлення

 

 

"S" (Synbiotic) — комплекс живих пробіотичних культур біфідо-, лактобактерій та фруктоолігосахаридів

 

Синбіотики (пробіотики з пребіотиками — корисні бактерії з кормом для них) — нормалізують мікробіом кишечника, підтримка ШКТ, захист від токсинів, алергії, дріжджових інфекцій та порушення мікрофлори, підтримка імунітету, полегшення перебігу ревматоїдного артриту.

Пробіотики (Probiotics) — живі мікроорганізми, що живуть у кишечнику людини. Їх також називають "дружніми", "корисними" або "хорошими" бактеріями. Пробіотики можуть сприятливо впливати майже на весь організм. Саме тому, коли йдеться про підтримання здоров'я, їм слід приділити належну увагу. Недарма слово "пробіотик" у перекладі з грецької означає "для життя".

Пребіотики (Prebiotics) — це середовище, необхідне для зростання пробіотиків. Це речовини, які не може перетравити організм людини, і вони практично неперетравленому вигляді надходять у товстий кишечник (де і живуть пробіотики). Пробіотичні бактерії використовують пребіотики як джерело харчування, тому коли пребіотиків достатньо, пробіотики ростуть і почуваються добре, що зрештою приносить користь здоров'ю людини.

Пробіотики борються з патогенними бактеріями: вони виділяють особливі речовини, що згубно впливають на шкідливі мікроорганізми (бактерициди, пероксиди), а також утворюють кислотне середовище (виробляють молочне та жирні кислоти), яке пригнічує розмноження бактерій гниття та інших патогенних бактерій. Разом з клітинами епітелію - муцинами - вони створюють захисну плівку, що не дозволяє патогенним бактеріям пробитися до рецепторів клітин організму.

Пробіотики також допомагають організму провести детоксикацію: усувають токсини, що потрапили в організм через травний тракт, відновлюють природний бар'єр кишечника, що перешкоджає проникненню небезпечних речовин із травного тракту в кровотік.

 

"S" ― унікальний комплекс живих біфідо- та лактобактерій, фруктоолігосахаридів, який заповнює дефіцит корисної мікрофлори в кишечнику та створює сприятливі умови для розвитку та збільшення обсягу власних корисних бактерій.

 

 

 

 

ЖИВІ БІФІДО- І ЛАКТОБАКТЕРІЇ: Являючись частиною головної корисної мікрофлори кишечника, беруть участь у захисті організму від колонізації патогенною мікрофлорою, тим самим попереджають розвиток багатьох захворювань. Здорова кишкова мікрофлора синтезує у потрібному обсязі вітаміни (В1, В2, В6, К, фолієву, нікотинову кислоту та ін.). Біфідо- та лактобактерії сприяють активації імунних реакцій та відновленню ослабленого імунітету. Беруть участь у процесах травлення: розщеплення компонентів їжі до базових поживних речовин відбувається, зокрема, за допомогою широкого спектру корисних бактерій.

НАТУРАЛЬНІ ФРУКТООЛІГОСАХАРИДИ (ФОС): Інгредієнти рослинного походження. Одержують із буряків шляхом ферментації бурякового цукру. Фруктоолігосахариди активізують та створюють сприятливі умови для розвитку та збільшення обсягу власних корисних бактерій у кишечнику.

Посилена комплексом корисна мікрофлора допомагає нормалізувати роботу всієї травної системи, у тому числі в умовах повсякденного стресу, захистити організм від токсинів, що надходять з їжі і ззовні, перешкоджає дисбактеріозу. Зміцнює імунітет і пригнічує розвиток патогенних (поганих) мікроорганізмів, тим самим знижуючи ризики нових захворювань та прискорюючи процес одужання від широкого спектра хвороб.

Штам Лактобактерії рамнозус GG (Lactobacillus GG, LGG®) був виділений з кишечника здорової людини в 1983 і запатентований в 1985 році Шервудом Горбачем і Баррі Голдіним. Символи «GG» у найменуванні штаму взяті від перших літер їхніх прізвищ. У своєму патенті, а також у пізніших публікаціях, Горбач і Голдін відзначають, що даний штам є стійким до впливу кислоти шлункового соку та жовчі і тому після перорального введення бактерії досягають товстої кишки живими.

Штам LGG® широко використовується як у складі дитячих молочних сумішей, ферментованих молочних продуктів (наприклад, йогуртів) так і у складі низки лікарських препаратів. Історія його вивчення налічує понад 1100 наукових публікацій, з яких понад 300 — це клінічні дослідження. Штам LGG® має доведену клінічну ефективність при цілій низці захворювань і надає позитивну дію щодо імунної функції та при гастроентерологічних захворюваннях. Він широко вивчений у різних галузях охорони здоров'я, щодо новонароджених, недоношених дітей, дітей, вагітних жінок, людей дорослого та похилого віку, та зарекомендував себе як повністю безпечний штам.

Bifidobacterium breve в результаті ферментації вуглеводів продукують молочну та оцтову кислоту (лактат і ацетат), створюючи навколо себе кисле середовище, що згубно діє на патогенну та гнильні мікрофлори. Біфідобактерії синтезують амінокислоти, білки, вітаміни В1, В2 (рибофлавін), В6 (піридоксин), В12, вікасол, нікотинову та фолієву кислоти. Підтримує функцію товстої кишки, полегшує запор та зменшує метеоризм, здуття живота та діарею.

Bifidobacterium lactis — це багатоцільові пробіотичні бактерії, що живуть у кишечнику. Це потужний штам, який, як було доведено, покращує травлення та покращує функції імунної системи. B. lactis також відповідальний за розщеплення життєдіяльності організму та сприяє засвоєнню вітамінів та мінералів у кишечнику. Штам Bifidobacterium Lactis описаний приблизно у 400 наукових публікаціях та підтверджений більш ніж у 200 публікаціях, що описують клінічні дослідження. За результатами наукових досліджень було встановлено, що В. lactis позитивно впливає на здоров'я шлунково-кишкового тракту та імунітет.

Lactobacillus casei (L.casei) — вид грампозитивних молочнокислих паличкоподібних анаеробних неспороутворюючих бактерій, які є нормальними представниками ротової порожнини, кишечника, вульви та піхви людини та в нормі присутні у ШКТ людини. L.casei продукують молочну кислоту, яка дозволяє знижувати рівень кислотності в травній системі та пригнічує ріст умовно-патогенних мікроорганізмів. Лактобактерії казеї покращують регулярність дефекації (стула), підтримують рівень кислотності шлунка, попереджають розвиток діареї та запальних захворювань кишечника, зменшують алергічні прояви при непереносимості лактози, полегшують запори, мають модулюючу дію на імунну систему, зменшують ризик розвитку. Прийом L.casei показаний і особливо корисний при лікуванні діареї у немовлят та маленьких дітей, спричиненої ротавірусною інфекцією. L.casei збільшують частоту ерадикації (знищення) Helicobacter pylori (бактерій Хелікобактера).

Lactobacillus plantarum мають широкий спектр антагоністичної активності по відношенню до патогенних та умовно-патогенних мікроорганізмів, зокрема, бактерій групи кишкової палички (Escherichia coli) і в тому числі по відношенню до дріжджових грибів роду Candida. L. plantarum виділяє протимікробні сполуки, такі як бактеріоцин, які перешкоджають утворенню патогенних грампозитивних та грамнегативних колоній. Бактеріоцин пригнічує зростання патогенних бактерій та інших антибіотичних речовин. L. plantarum також має адгезію, специфічну для маннози, що дозволяє їй прилипати до епітеліальної підкладки в кишечнику людини і конкурувати з грампозитивними та грамнегативними патогенними бактеріями для поживних речовин. Ці ознаки, на додаток до його доведення pH і температури, роблять L. plantarum потенційним пробіотиком, який буде використовуватися для терапії тих, хто страждає від шлунково-кишкових захворювань, таких як хвороба Крона, запальне захворювання кишечнику (IBD) та коліт.

Lactococcus lactis — це вид грампозитивних нерухомих бактерій, які не утворюють суперечки. Останнє означає, що зазвичай ця бактерія не може колонізувати шлунково-кишковий тракт людини. L. lactis використовується як вектор для вакцини проти Streptococcus pneumoniae — бактерії, через яку щорічно реєструється понад 4 мільйони смертей у країнах, що розвиваються. Lactococcus lactis стимулюють імунітет слизової оболонки до збудників дихальних шляхів. Дослідження вказують також на деякий захист від нереспіраторних збудників, таких як ВІЛ, вірус папіломи людини та малярійний паразит.

Streptococcus thermophilus поглинає та переробляє лактозу (молочний цукор) і тому застосовується при лактозній недостатності, виявляє підкислювальну дію, забезпечуючи бактерицидний ефект щодо патогенних мікроорганізмів, а також здатний синтезувати та виділяти полісахариди. Головна дія термофільного стрептокока – бактерицидна, забезпечуючи придушення розмноження патогенних мікроорганізмів у кишечнику. Як наслідок знижує ризик виникнення шлунково-кишкових розладів, особливо у дітей. Streptococcus thermophilus пригнічують зростання Helicobacter pylori (бактерій Хелікобактеру).

 

ПЕРЕВАГИ "S":

  • Містить унікальний комплекс біфідо- та лактобактерій з клінічно доведеною дією з поліпшення імунних функцій організму (Bifidobacterium lactis), імуномодулюючою дією у літніх людей (Lactobacillus casei), поліпшення стану та протидії запаленням у літніх людей з ревматоїдним арт.
  • Містить комплекс фруктоолігосахаридів (ФОС) із клінічно доведеною дією. Результати дослідження показують, що споживання ФОС збільшувало безліч корисних бактерій в кишечнику як за обсягом, так і за їх різноманітністю.
  • Капсула рослинного походження.
  • Підходить для дієти вегетаріанської.
  • Не містить барвників та консервантів.
  • Створено та вироблено у Франції.
  • Пробіотик "S" відповідає високим європейським та міжнародним стандартам GМР та харчової безпеки НАССР.

 

Виробництво продуктів PROJECT V (VISION) відповідає міжнародним стандартам якості GMP, НАССР, ISO та засноване виключно на використанні натуральної та екологічно чистої сировини, що гарантує їх ефективність та безпеку!

 

 

 

 

Інші новини
  • "NPM" (Урсул) — перемога над запаленням
    "NPM" спрямований на видалення шкідливих елементів, що стимулюють виникнення та розвиток інфекційних і хронічних захворювань сечостатевої системи. Поряд із протимікробною, протизапальною активністю та підвищенням адаптаційних можливостей організму, комплекс покращує стан суглобів.
  • "G" (Ginseng) — первозданна енергія природи
    У "G" ми об'єднали імператорський женьшень преміальної якості, вирощений за стародавніми китайськими традиціями щонайменше 6 років, та інноваційні технології найкращого французького виробництва. Нутріцевтик "G" випускається у Франції з використанням передової технології кріодроблення за температури -196°C (в атмосфері рідкого азоту). Таким чином, ми зберігаємо всі активні інгредієнти женьшеню. Якість і безпеку підтверджено сертифікатами GMP, ISO 22 000, HACCP тощо.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner