CardioDrive (КардиоДрайв) Vision - комплексний вплив на серцево-судинну систему
БАД VISION CardioDrive ― комплексний вплив на серцево-судинну систему
CardioDrive ― створений провідними європейськими кардіологами спільно з професором Мюнхенського університету Людвіга-Максиміліана (Німеччина), директором концерну науково-практичного центру Європейського товариства гіпертонії Мартіном Миддеке для здоров'я серцево-судинної системи.
CardioDrive ― складається з двох різних капсул: у першій ― сухі, у другій ― рідкі інгредієнти. Перша і друга капсули синергічно впливають на всі без винятку ланки серцево-судинної системи. Діє на водну та ліпідні частини клітини. Водорозчинні та жиророзчинні інгредієнти препарату CardioDrive Віжен досягають синергічного ефекту при вплив на організм. Два напрямки медицини: натуральна і аюрведична. Два провідних європейських виробника!
Детальніше про склад і властивості CardioDrive за посиланням тут... |
Склад першої капсули CardioDrive Vision з порошковими інгредієнтами:
Екстракти шавлії лікарської, екстракт винограду, екстракт женьшеню, екстракт буряка, екстракт кори Арджуна, екстракт чорного перцю, екстракт зеленого чаю, екстракт часнику, екстракт листя і квіток глоду.
Особливості капсули з сухими інгредієнтами:
- всі активні речовини в концентрованій формі;
- валідні критерії якості інгредієнтів;
- всі активні речовини, водорозчинні, що дає можливість синергетичного ефекту;
- впливає на поліпшення метаболізму.
Склад другої капсули CardioDrive Vision з масляними інгредієнтами:
Масло кріля, олія з насіння льону, кофермент Q10, вітамін А, вітамін D3, вітамін Е.
Особливості капсули з масляними інгредієнтами:
- омега-кислоти тваринного і рослинного походження;
- триглицеридные та фосфоліпідний омега-кислоти;
- всі активні речовини жиророзчинні, що дає можливість синергетичного ефекту;
- капсула не має дифузії ― не пропускає кисень
Властивості CardioDrive (КардиоДрайв) Візіон:
- зміцнює стінки кровоносних судин і клапани вен;
- допомагає нормалізувати кров'яний тиск ― як підвищений, так і знижений;
- зменшує запальні процеси в стінках судин;
- оптимізує роботу серцевого м'яза;
- допомагає регулювати ритм серця;
- покращує ліпідний склад крові;
- розріджує кров;
- знижує рівень цукру в крові;
- покращує циркуляцію крові:
- чинить антиоксидантну дію;
- зміцнює імунну систему;
- регулює рівень холестерину;
- заспокоює нервову систему;
- протидіє старінню клітин;
- покращує травлення;
- здійснює детоксикацію організму і захищає печінку;
- нормалізує обмін речовин;
- запобігає розвитку хвороби Альцгеймера і синдрому Паркінсона;
- при загальному поліпшенні самопочуття організм починає боротися із запаленнями, покращується імунітет.
Екстракт кори Арджуна
Арджуна це дерево, що досягає висоти 20-27 метрів, росте в передгір'ях Гімалаїв, Біхарі, Бенгалії, Бірмі, Центральної і Південної Індії і на острові Шрі Ланка. В аюрведі використовують кору, листя і плоди.
Арджуна це рослинний серцевий тонік. Арджуна в аюрведе:
- відповідає за здоров'я серцево-судинної системи, підтримує нормальний рівень холестерину і тригліцеридів;
- допомагає підтримувати в нормі кров'яний тиск, нормальну функцію тромбоцитів і сприяє здоров'ю серцевого м'яза.
Дослідження показали, що в корі міститься надзвичайно велику кількість солей кальцію, трохи солей магнію та алюмінію, близько 12% пирокатехинов, зміцнюють стінки судин, органічні кислоти, сапоніни тритерпид, що відповідає за діуретичні властивості рослини і фітостероли.
Кора є в'яжучим засобом, що стимулює роботу серця і володіє тонізуючим ефектом. Її використовують при кровотечах, а також при діареї, дизентерії та синдромі малабсорбции. Вона корисна при захворюваннях печінки, в якості протиотрути (Б. Пауелл) і при укусах скорпіона.
Арджуна в аюрведі використовується з давніх часів. Вагбхата вперше описав кору Арджуни як тонізуючий препарату, приготавливаемого у вигляді порошку з молоком і підсолодженою водою. При хворобах серця він рекомендував його у вигляді гхрита (порошок кори, змішаний з топленим маслом і медом).
Рекомендують склади з Арджуною при різноманітних серцевих захворюваннях, в тому числі при ревматизмі, міокардитах і перікардітах.
Основні властивості Арджуни:
- Нормалізує коронарне (сердечне) і мозковий кровообіг.
- Усуває серцеву недостатність 1-го ступеня.
- Сприяє зниженню артеріального тиску.
- Стабілізує мембрани клітин серця, перешкоджаючи виникненню аритмій.
- Стимулює відновлення кардіоміоцитів.
- Усуває перед - і постнавантаження на міокард, усуваючи явища стенокардії.
- Усуває запальні процеси міокарда.
Використовується в комплексному лікуванні та профілактиці таких захворювань:
- Атеросклероз коронарних і мозкових артерій
- Інфаркти, інсульти і стенокардія
- Порушення серцевого ритму різної природи (екстрасистолій, передсердних і шлуночкових тахікардій та миготливої аритмії)
- Міокардити
- Міокардіодистрофії
- Серцева недостатність
Масло кріля
Масло кріля є надзвичайно багатим джерелом жирних кислот омега-3. Завдяки їм зміцнюється серцево-судинна система, запобігає ризик виникнення інсультів. Однак з'єднання омега-3 в олії кріля відрізняються від кислот, що містяться в риб'ячому жирі. В останньому, жирні кислоти омега-3 представлені переважно тригліцеридами, а в маслі кріля – омега-3 представлені у вигляді фосфоліпідів, які є необхідними структурними елементами кожної живої клітини і входять до складу клітинних мембран. Невелика доза олії кріля матиме такий самий ефект, як в рази перевищує доза риб'ячого жиру. Основний фосфолипид крилевого масла фосфатидилхолін є життєво важливим елементом, необхідним для нормальної функції печінки. Крім того, будучи багатим джерелом холіну, фосфатидилхолін являє собою найважливіший будівельний матеріал мозку.
Ще однією корисною речовиною крилевого масла служать антиоксиданти, а саме астаксантин, який є самим ефективним в наш час. Саме він, нейтралізуючи вільні радикали, що оберігає організм людини від розвитку раку, ішемічної хвороби серця, покращує зір і запобігає передчасному старінню шкіри і уберігаючи від УФ випромінювання.
Олія з насіння льону
Найважливіших компонентів у складі лляного насіння три: клітковина, жирні кислоти Омега-3 і лігнани. Крім цього, насіння льону багате вітамінами С, Е, групи В, а також мінеральними елементами, серед яких: калій, фосфор, магній, кальцій, натрій і залізо.
Слід зазначити, що насіння льону містять водорозчинну клітковину, яка при попаданні в шлунок разом з їжею, обволікає його стінки і діє як захист від подразнення. Аналогічне вплив виявляється і на кров, основна мета – вигнати зайвий холестерин.
Лінолева кислота Омега-3 діє як прискорювач обміну речовин і нейтралізатор запальних явищ всередині організму. Її властивості допомагають знизити ризик серцево-судинних захворювань і успішно боротися із захворюваннями шкірних покривів.
В олії насіння льону присутні ще Омега-6 і Омега-9. Такий склад забезпечує олії льону перемогу в суперництві з риб'ячим жиром: в ньому не тільки більше жирних кислот, але і протилежного післясмаку немає.
Третя важлива складова насіння льону – лігнани – являють собою натуральні гормони рослинного походження. За чисто хімічним складом ці речовини є фенольними сполуками. Їх основні якості – очищення судин і їх захист, а також блокування ферментів, що призводять до утворення злоякісних пухлин. Самого лингина у лляному насінні в 100 разів більше, ніж у деяких зернових.
Наявність вітаміну В1 робить лляне насіння незамінним продуктом для підтримки правильного порядку вуглеводного обміну в організмі, а амінокислотний склад, ідентичний складу м'яса, — важливим елементом харчування сучасної людини.
- "NPM" (Урсул) — перемога над запаленням"NPM" спрямований на видалення шкідливих елементів, що стимулюють виникнення та розвиток інфекційних і хронічних захворювань сечостатевої системи. Поряд із протимікробною, протизапальною активністю та підвищенням адаптаційних можливостей організму, комплекс покращує стан суглобів.
- "G" (Ginseng) — первозданна енергія природиУ "G" ми об'єднали імператорський женьшень преміальної якості, вирощений за стародавніми китайськими традиціями щонайменше 6 років, та інноваційні технології найкращого французького виробництва. Нутріцевтик "G" випускається у Франції з використанням передової технології кріодроблення за температури -196°C (в атмосфері рідкого азоту). Таким чином, ми зберігаємо всі активні інгредієнти женьшеню. Якість і безпеку підтверджено сертифікатами GMP, ISO 22 000, HACCP тощо.