Продавець MAG-VISION розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
117 відгуків
+380 (97) 061-31-13
+380 (95) 227-81-14
MAG-VISION
Кошик
"DG" (Di Guard nano) — детоксикація, відновлення печінки та імунітету
влево
  • "DG" (Di Guard nano) — детоксикація, відновлення печінки та імунітету, фото 2
  • "DG" (Di Guard nano) — детоксикація, відновлення печінки та імунітету, фото 3
  • "DG" (Di Guard nano) — детоксикація, відновлення печінки та імунітету, фото 4
  • "DG" (Di Guard nano) — детоксикація, відновлення печінки та імунітету, фото 5
  • "DG" (Di Guard nano) — детоксикація, відновлення печінки та імунітету, фото 6
  • "DG" (Di Guard nano) — детоксикація, відновлення печінки та імунітету, фото 7
  • "DG" (Di Guard nano) — детоксикація, відновлення печінки та імунітету, фото 8
вправо

"DG" (Di Guard nano) — детоксикація, відновлення печінки та імунітету

  • Немає в наявності

Ціну уточнюйте

+380 (97) 061-31-13
(+Viber, +Telegram)
  • +380 (95) 227-81-14
    (+WhatsApp)
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

"DG" (Di Guard nano VISION) — детоксикація організму, відновлення печінки і підвищення імунітету.

Чистить кров, сприяє очищенню і регенерації клітин печінки. Ефективно застосовується як засіб для підняття загального тонусу організму.

 

Нутрицевтик "DG" — це унікальна формула, що захищає та відновлює головний фільтр вашого організму — печінку. Природні компоненти посилюють дію один одного та дозволяють відновити пошкоджені клітини. Продукт спеціально призначений для детоксикації організму. Холін, метіонін, альфа-ліпоєва кислота та вітаміни допоможуть повернути вашій печінці здоров'я та молодість.

Печінка — єдиний фільтр людського організму. Вона виводить усі токсини та нейтралізує дію отрут. Але їх велика концентрація може порушувати нормальне функціонування печінки та провокувати багато небезпечних захворювань. Тому в інтересах кожного із нас піклуватися про здоров'я цього життєво важливого органу.

Коли печінка працює в умовах підвищеного навантаження або її функція знижена, неминуче послаблюється детоксикація організму, виникають проблеми із травленням та імунітетом, виникають збої у різних ланках обміну речовин, що веде до більш важкого перебігу хронічних захворювань, якщо такі є. Статистика говорить сама за себе: за останні сорок років кількість захворювань печінки у всьому світі зросла майже в 4 рази, і навіть 20-річні сьогодні перебувають у групі ризику.

Хвороби печінки лікарі часто називають "тихим вбивцею" та "годинниковою бомбою". Іноді може пройти кілька років, перш ніж людина відчує перші симптоми, але дуже часто на той час ушкодження вже занадто серйозні. Все тому, що в печінці немає нервових закінчень, через це людина не відчуває болю доти, поки пошкодження не стають дуже серйозними.

На щастя, печінка має справді унікальну здатність до регенерації, і в багатьох випадках можливість для відновлення є навіть при дуже серйозних змінах.

"DG" спеціально призначений для детоксикації організму. Допомагає підтримці нормальної функції печінки, сприяє захисту клітин від окислювального стресу, має детоксикаційну та антиоксидантну дію на весь організм, а також бореться зі втомою.

Є природним антибіотиком, має протизапальну дію.

НЕ має проносної дії, НЕ супроводжується розладом шлунка, НЕ вимагає голодування або спеціальних дієт, виводить лише шкідливі речовини, НЕ вимиваючи при цьому корисних.

 

Виробництво продуктів PROJECT V (VISION) відповідає міжнародним стандартам якості GMP, HACCP, ISO та засноване виключно на використанні натуральної та екологічно чистої сировини, що гарантує їх ефективність та безпеку!

 

У продукту потужний спектр дій завдяки активним компонентам: альфа-ліполієвій кислоті, холіну, хлореллі, опунції, L-метіоніну та вітаміну C.

ХОЛІН сприяє нормальній функції печінки. Має антиоксидантні, гепатопротекторні та гіпоінсулінінемічні властивості, які діють проти пошкоджень печінки, викликаних ожирінням і діабетом. Як гепатопротектор, він перешкоджає виникненню каменів у жовчному міхурі, відновлює тканини, пошкоджені токсинами алкоголю, наркотиків, лікарських препаратів. Дуже важливий вплив холін робить на печінку, його недолік може призвести до її ожиріння. Він сприяє прискоренню обміну речовин та стимулює засвоюваність вітамінів А, D, Е, К. Завдяки зниженню рівня холестерину, холін очищає стінки судин, є профілактичним засобом для серцево-судинних захворювань. Входить до складу фосфоліпідів (наприклад, лецитину) клітинних мембран та підтримує їх цілісність. Відіграє важливу роль у системі накопичення та вивільнення жирів.

ОПУНЦІЯ допомагає підтримувати здорову імунну систему та функцію кишечника. Має потужні антиоксидантні властивості — захищає клітини від окисного пошкодження, знижує перекисне окиснення ліпідів. Опунція має гепатопротекторну дію і може використовуватися як нутрицевтики для запобігання гострій печінковій недостатності. Нейтралізує три основні прояви похмілля — нудоту, сухість у роті та втрату апетиту. Речовини, що містяться в опунції, також сприяють подоланню стресу та надають загальнозміцнюючу дію на організм. Крім того, опунція усуває ранкові набряки — адже вона допомагає організму повернути рідину з тканин у лімфатичні та кровоносні судини.

ХЛОРЕЛА підтримує роботу травної системи та стимулює зростання корисних лактобактерій. Зміцнює загальний імунітет і бореться із запаленням, будучи потужним антиоксидантом, уповільнює процеси старіння. Очищає організм від шлаків та токсинів. Сприяє зниженню рівня холестерину та допомагає підтримувати в нормі показник цукру в крові. Висока концентрація хлорели в "DG" посилює ефективність продукту. У ній безпрецедентно високий вміст білка — понад 55% сухої маси! А він, у свою чергу, містить 20 амінокислот, у тому числі незамінні. Більше 80% жирних кислот у хлорелі відносяться до поліненасичених і мають високу біологічну активність. Хлорела також є джерелом вітамінів (А, В1, В2, В6, С, К, PP, Е, пантотенової кислоти, фолієвої кислоти, біотину), а також мікро- та макроелементів: кальцію, фосфору, магнію, калію, міді, заліза, сірки, цинку, кобальту та ін.

L-МЕТІОНІН є незамінною амінокислотою — попередником цистину та креатину. Метіонін бере участь у відновленні тканин печінки та нирок та сприяє виведенню токсинів з організму. Ця амінокислота стимулює підвищення рівня антиоксидантів та бере участь у жировому обміні, знижуючи вміст холестерину в крові. Поліпшує морфологію та бар'єрну функцію кишечника. Сприяє зменшенню пошкодження ДНК та ефекту канцерогенних впливів на організм.

АЛЬФА-ЛІПОЄВА КИСЛОТА — надійний захисник печінки. Альфа-ліпоєва кислота допомагає зменшити відкладення жирів у печінці. Це знижує небезпеку розвитку ожиріння печінки, навіть якщо у вашій їжі занадто багато жирів. Вона також регулює роботу судин та сприяє регулюванню рівня холестерину в крові. Корисні ефекти для печінки альфа-ліпоєвої кислоти включають поліпшення трансаміназ печінки, посилення очищення активних форм кисню, підвищення активності антиоксидантних ферментів і, як наслідок, зниження окислювального стресу та запальних сигналів, зниження пошкодження ДНК, пригнічення фіброзного процесу та покращення ліпідного обміну.

ВІТАМІН С нормалізує обмін холестерину, тим самим знижуючи ознаки жирового переродження печінки. Запобігає руйнуванню печінкових клітин вільними радикалами, підвищує захисні функції печінки. Знімає психо-емоційну напругу під час похмільного синдрому, швидко усуває больовий синдром, благотворно впливає на роботу головного мозку та благотворно діє на шкірні покриви. Крім того, вітамін С допомагає м'яко вивести алкогольні токсини з організму, запобігає ризику виникнення важких захворювань печінки внаслідок надмірного вживання алкоголю. При щоденному прийомі вітаміну С протягом години до вживання алкоголю помітно знижується токсична дія спиртного на печінку.

Завдяки потужному поєднанню фітонутрієнтів комплекс "DG" здійснює системне очищення, надаючи неоціненну допомогу детоксикаційним та видільним системам організму. "DG" зупиняє запальні процеси, сприяє очищенню системи травлення за рахунок стимуляції роботи шлунково-кишкового тракту, підтримує здорову мікрофлору в кишечнику, виводить токсини, а також зміцнює імунітет, знижуючи вплив негативних факторів навколишнього середовища.

 

Продукт "DG" пройшов всі необхідні випробування в лабораторії виробництва у Франції, включаючи микробиотический аналіз, що підтверджує його 100% безпеку!

 

 

Властивості "DG" (Di Guard nano):

  • Захищає від запальних захворювань та алергій.
  • Чинить оздоровлюючу дію на печінку - виводить токсини і захищає від жирового гепатозу.
  • Сприяє позбавленню похмільного синдрому.
  • Регулює роботу судин.
  • Допомагає підтримувати нормальне функціонування товстої кишки.
  • Допомагає збільшити зростання корисної кишкової мікробіоти.
  • Стимулює роботу імунної системи.
  • Має потужну антиоксидантну дію.
  • Сприяє виведенню токсинів та важких металів із організму.
  • Допомагає захиститись від впливу побутової радіації.
  • Зв'язує та виводить алергени.
  • Сприятливо впливає травну систему.
  • Відновлює клітини печінки, посилюючи її детоксикаційні функції.
  • Знімає різні інтоксикації, допомагає при отруєннях.
  • Поліпшує загальний стан організму.
  • Активізує боротьбу з інфекціями (протистоїть багатьом бактеріальним інфекціям, наприклад, кишковій паличці).
  • Сприяє покращенню діяльності жовчного міхура.
  • Чинить активну регенеруючу дію.

Рекомендується в якості біологічно активної добавки до їжі — джерела холіну, опунції, хлорели, L-метіоніну, альфа-ліпоєвої кислоти, додаткового джерела вітамінів групи В та С.
*Дієтичні добавки не є заміною для збалансованого та раціонального харчування.
*Не є лікарським засобом.

 

Склад "DG":

Інгредієнти

1 капсула

Холін 85 мг
Порошок кладодії опунції 60 мг
Порошок хлорели (Chlorella pyrenoidosa) 30 мг
Вітамін С 40 мг
Вітамін В3 (PP) 8 мг
Вітамін B6 1,7 мг
Вітамін B9 (Фолієва кислота) 200 мкг
L-метіонін 20 мг
Альфа-ліпоєва кислота 10 мг

 

 

Опис складу "DG" (Ді ай Гуард нано):

 

Холін

ХОЛІН ключовий компонент формули "DG" — сприяє нормальній функції печінки.

Формально холін називається "вітаміноподібною речовиною". Не дивно, що таку важливу для організму речовину на початку вважали вітаміном. Холін так і називали: "вітамін В4". Але потім його "розжалували" і стали вважати вітаміноподібною речовиною. По суті він є напіввітаміном. Від вітамінів його відрізняє те, що наш організм може виробляти холін самостійно. Однак синтезує він його у недостатній кількості, тому холін, як і вітаміни, потрібно обов'язково отримувати з їжею. Тільки Холін при термообробці моментально руйнується!!!

Холін був виявлений у 1862 році, але Інститут медицини оголосив його незамінною для оптимального здоров'я поживною речовиною лише у 1998 році. На жаль, 90% населення не споживають його в достатній кількості, ймовірно, оскільки популярні дієтичні рекомендації обмежують споживання найбагатших ним джерел їжі (яєчного жовтка, нирок та печінки, сиру та сиру, бобових).

Багато хто досі не знає про біологічну важливість холіну, і його найрідше рекомендують серед поживних речовин. Він не є вітаміном або мінералом, але вчені, які працюють з органічними водорозчинними сполуками, часто ставлять його в один ряд із комплексом вітамінів групи В, оскільки їхня функція аналогічна.

Дослідники пов'язують споживання більш високих рівнів холіну з низкою переваг, включаючи зниження ризику серцевих захворювань, профілактику неалкогольної жирової хвороби печінки (НАЖХП) та зниження ризику раку молочної залози на 24%.

Холін є ключовим контролюючим фактором у розвитку НАЖХП.

Дефіцит холіну може бути основною причиною неалкогольної жирової хвороби печінки (НАЖХП). Це найпоширеніша форма захворювання печінки США, з оцінної поширеністю від 30% до 40% серед дорослого населення. Крім того, 80% пацієнтів з НАЖХП, ймовірно, резистентні до інсуліну, а 90% відчувають дефіцит холіну; обидва є факторами розвитку НАЖХП.

Кандидат наук про харчування Кріс Мастерджон вважає, що дефіцит холіну може бути більшим тригером, ніж надлишок фруктози. Він написав кандидатську про науку про харчування, і, на його думку, зростання НАЖХП багато в чому пов'язане з дієтичною практикою уникнення вживання печінки та яєчних жовтків.

У людини холін покращує концентрацію уваги та пам'ять, а також підвищує настрій, знижує рівень дратівливості та апатії, активує процеси мислення. Це зумовлено кількома чинниками:

По-перше, холін входить до складу одного з головних нейромедіаторів: ацетилхоліну. Завдяки йому передаються сигнали як між нейронами (нервові клітини), і від нервових клітин до м'язів. Завдяки холіну ми думаємо, говоримо, рухаємося, він також відіграє найважливішу роль у регулюванні роботи практично всіх внутрішніх органів.

По-друге, холін грає велику роль у формуванні так званого гіпокампу (морського коника). Ця галузь мозку відповідає за пам'ять та здатність до навчання.

По-третє, холін входить до складу сфінгомієліну. Це головний компонент мієлінової оболонки. Вона покриває нервові волокна, як ізоляція — електричні дроти. І функція в неї така сама: не допускати «замикання» нервових імпульсів.

Холін зустрічається у сполуках, відомих як фосфоліпіди, найвідомішим з яких є лецитин. Фосфоліпіди виконують багато важливих функцій в організмі, вони входять до складу всіх клітинних мембран і беруть участь у транспорті жирів, жирних кислот та холестерину. Однією з важливих функцій холіну є те, що беручи участь у транспорті та метаболізмі холестерину, холін сприяє зменшенню відкладення холестерину на стінках судин і жовчного міхура, також холін благотворно впливає на роботу печінки, перешкоджаючи її ожирінню.

Тому коли холіну в організмі недостатньо, підвищується маса тіла, розвивається гепатоз (ожиріння печінки), зростає рівень холестерину в крові. Усе це ознаки дефіциту холіну у харчуванні. Лецитини (ефіри холіну) відіграють важливу роль у захисті судин від атеросклерозу, а отже, від ішемічної хвороби серця, інфарктів, інсультів та інших хвороб судин. Так само холін захищає від гепатиту та цирозу печінки.

Зрештою, холін необхідний для утворення сурфактанту в легенях: завдяки цій речовині вони не схлопуються, залишаються повітряними. Тільки в такому стані легені можуть виконувати свою функцію: насичувати кров киснем із повітря та виводити вуглекислоту з крові.

Холін сприяє прискоренню обміну речовин та стимулює засвоюваність вітамінів А, D, Е, К. Завдяки зниженню рівня холестерину, холін очищає стінки судин, є профілактичним засобом для серцево-судинних захворювань.

Ще дуже важливий момент: з його допомогою у підшлунковій залозі розщеплюються вуглеводи та нормалізується вироблення інсуліну. Надає суттєву допомогу у стабілізації цукрового діабету І типу та ІІ типу.

Найважливішу роль для чоловіків має дотримання норм вмісту холіну — він вітамін «нового життя», підвищує рухливість сперматозоїдів, регулює роботу передміхурової залози.

Вживання холіну вагітними згодом суттєво позначається на мозковій діяльності дитини. Він позитивно впливає на зростання дитини. Ця амінокислота захищає функції мозку від зародження дитини і до самої старості людина не страждає на недоумство, навіть його відрізняє відмінний інтелект.

Нестача холіну може бути викликана різними факторами. Насамперед найпряміша причина — це обмежені надходження його з їжею, зокрема, білковою. Значну руйнівну дію мають токсичний алкоголь і нікотин, тривале вживання сильнодіючих препаратів та антибіотиків. Крім того, при малому споживанні фолієвої кислоти засвоєння холіну значно знижується.

Не варто забувати, що недолік холіну призводить до неприємних наслідків:

  • ожиріння печінки та її дисфункція, цироз;
  • негативний вплив на роботу статевих органів;
  • зменшує синтез карнітину, який у свою чергу впливає на метаболізм в організмі, на роботу м'язів та роботу серця;
  • атеросклероз; підвищення рівня холестерину в крові;
  • втома та роздратування, погіршення пам'яті;
  • головний біль, безсоння;
  • гастрит;
  • запори;
  • гіпертонія;
  • порушення процесу лактації;
  • затримка розвитку дітей.

 

"DG" містить головні компоненти в області захисту організму від токсинів і радіаційних наслідків ― Хлореллу і Опунцію.

 

Хлорела

Хлорела належить до категорії "суперпродуктів". Її жири містять 80% поліненасичених кислот. У білку хлорели живуть 40 амінокислот, у тому числі є незамінні. Хлорела багата поліненасиченими жирними кислотами, містить близько 50% білка, мінерали, клітковину, хлорофіл 4%, вітаміни (С, бета-каротин, В1, В2, В6, В12, ніацин, пантотенову кислоту, фолієву кислоту, холін, вітамін Е, вітамін К). Водорість також включає: каротиноїди, флавоноїди, поліфеноли, полісахариди і глікопротеїни. Крім того, хлорела не має токсичних метаболітів чи продуктів розкладання.

Є кілька різновидів хлорели. Хлорела вульгаріс і Хлорела піреноїдоса найбільш вивчені. Обидва ці види містять найбільшу кількість поживних елементів. Однак дослідження, що порівнюють два ці різновиди, показують, що в Хлорелі піреноїдоса (Chlorella pyrenoidosa) більш висока концентрація деяких вітамінів та амінокислот, наприклад холіну. У хлорелі піреноїдоса також більш висока концентрація унікального фактора росту хлорели (ФРХ). Багато експертів зі здоров'я вважають, що ФРХ найфеноменальніший аспект хлорели. ФРХ впливає на відновлення тканин людського організму та імунну систему.

Кожна клітина хлорели служить нашому здоров'ю. Навіть щільні стінки цієї мікроводорості складаються з особливого корисного матеріалу, який допомагає виводити не тільки натуральні токсичні продукти життєдіяльності організму, а й токсини довкілля, такі як важкі метали та пестициди. Крім того, волокнистий матеріал стінок хлорели покращує функції кишечника та стимулює зростання корисних бактерій. Інша її корисна складова — це пігмент хлорофіл, який благотворно впливає на травну систему, нормалізуючи виділення необхідних травних соків, підвищуючи активність перистальтики та знімаючи запалення.

В результаті досліджень, проведених у Японії, була доведена здатність хлорели позбавляти нас свинцю, кадмію, миш'яку та радіонуклідів. Відзначено її властивість нейтралізувати чи значно зменшувати негативний вплив на організм алкоголю, тютюну, лікарських препаратів та консервантів. 

Здатність хлорели покращувати роботу печінки та нирок буде актуальна для осіб, які дотримуються низьковуглеводної та високобілкової дієт, а також для тих, хто страждає на захворювання цих органів. Компоненти клітинної стінки водорості здатні буквально за кілька днів нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту, відновити кількість нормальної мікрофлори та покращити травлення.

У дослідженні було доведено, що пацієнти виробляли більше антитіл до тієї чи іншої інфекції, споживаючи хлорелу, ніж коли вони приймали плацебо. В іншому дослідженні у здорових людей, які приймають хлорелу, відзначали підвищену активність клітин імунної системи.

Доведено, що прийом хлорели знижує загальну кількість холестерину, ЛПНЩ-холестерину та тригліцеридів у людей з високим тиском та підвищеним холестерином.

Наступні речовини, що містяться в корисній водорості, допомагають покращити рівень ліпідів у крові:

  • ніацин. Це вітамін, який, як відомо, знижує рівень холестерину;
  • клітковина;
  • каротиноїди;
  • антиоксиданти. Допомагають запобігти окисленню ЛПНЩ-холестерину, що спричиняє ішемічну хворобу серця.

Прийом хлорели нормалізує рівень цукру в крові та підвищує чутливість до інсуліну у пацієнтів з неалкогольною жировою хворобою печінки (НАЖХП).

Крім того, хлорела у великій кількості містить найпотужніші антиоксиданти — бета-каротин та вітамін С. Саме бета-каротин відповідальний за зміцнення імунної системи та широко використовується у профілактиці розвитку новоутворень. А вітамін C у свою чергу має сильні відновлювальні властивості, відповідає за опір простудним захворюванням і бере участь у виробленні інтерферону, що зміцнює наш імунітет.

Також у складі цитоплазми хлорели міститься органічний йод, який засвоюється краще, ніж неорганічний. Таким чином, хлорела сприяє надходженню йоду до щитовидної залози в безпечних кількостях і блокування попадання радіоактивного йоду з природного середовища.

Підсумовуючи всі переваги хлорели, можна сказати наступне:

  • комбінація речовин, що входять до складу цієї мікроводорості, відповідає за антимутаційні процеси;
  • захищає печінку від усіх видів інтоксикацій та від жирової дистрофії;
  • сприяє швидкому зростанню лактобактерій;
  • допомагає нейтралізувати наслідки радіаційного гіповітамінозу;
  • балансує рівень кислотності в організмі, а також забезпечує клітинний метаболізм та оновлення клітин, допомагає при різних видах алергії.

 

Опунція

Як відомо, плоди, стебла та ніжні квіти опунції — рослини, що належить сімейству кактусових, застосовується при комплексному лікуванні ожиріння, гіпертонії та цукрового діабету, виразковій хворобі шлунка та гастриту, хворобі печінки та запорів.

У опунції містяться глюкоза, білок, амінокислоти, кальцій, калій, магній, фосфор. У ній є рослинні жири, тому рослина застосовується при набряках і целюліті. У кактусі містяться вітаміни А, В1, В2, В3, В9, РР та С. Опунція — це джерело нерозчинних та розчинних волокон.

У складі опунції міститься максимальна кількість вітаміну С, який сприятливо впливає на імунну систему, оскільки за природою походження є потужним антиоксидантом. Регулярний прийом "DG" підвищує опірність організму до різних інфекційних захворювань.

Опунцію також застосовують для схуднення, так як у її складі є грубі харчові волокна, що сприяють насиченню організму, але при цьому не мають зайвих калорій. Клітковина також сприяє налагодженню нормального процесу травлення (виведення зайвої рідини, покращення перильстатики кишечника, прискорення процесів метаболізму в організмі). Стимулює розчинення жирового прошарку та виводить із організму шкідливий холестерин, перешкоджає розвитку целюліту.

Препарати на основі опунції зводять нанівець неприємні відчуття, пов'язані з короткочасним запаленням печінки після прийняття алкоголю.

Активні компоненти складу також сприяють зниженню холестерину, кров'яного тиску, зміцнюють судини, що позитивно позначається на роботі серцево-судинної системи (профілактика таких захворювань, як інсульт, ішемічна хвороба, атеросклероз).

Лікувальні властивості опунції здатні відновити роботу нирок, печінки та селезінки, а також допомогти організму впоратися з бронхітом. Рослина є відмінним природним антибіотиком, здатне підвищувати імунітет і надавати загальнозміцнюючу дію на весь організм загалом.

Опунція має протизапальну дію при захворюваннях сечовидільної системи, має м'яку сечогінну та антисептичну дію, допомагає позбутися набряків. Очищає печінку від токсинів, що накопичилися.

Профілактика онкологічних захворювань — органічні сполуки у складі (флаваноїди, беталаїни, поліфеноли) мають антиоксидантну дію на організм і запобігають розвитку злоякісних пухлин. Механізм їх роботи ґрунтується на нейтралізації вільних радикалів, що викликають негативні зміни. Дієтологи рекомендують регулярне споживання БАД із опунцією.

Усунення безсоння — опунція добре усуває ознаки безсоння, оскільки сприяє підвищенню мелатоніну, і надають заспокійливу дію на організм. Паралельно нормалізується кров'яний тиск і людина починає швидко засинати.

Лікування виразки шлунка — дослідження підтвердили, що кактуси ефективні при лікуванні виразки шлунка в гострій стадії. При цьому місцеві жителі вже давно усувають негативні симптоми під час використання цієї рослини. У складі опунції є клітковина, клейка речовина, які сприяють загоєнню ерозій на слизовій оболонці шлунка і запобігають розвитку гастриту та виразки.

Лікування цукрового діабету — яктус має виражені антидіабетичні властивості, оскільки знижує рівень холестерину в крові та усуває розвиток поганих ліпідів, що сприяє профілактиці виникнення захворювання. При регулярному вживанні опунції гострий перебіг цукрового діабету зменшується, а хворий почувається набагато краще, оскільки відбувається різкого викиду глюкози в кров.

Поліпшення загального стану шкіри — антиоксиданти у складі в поєднанні з фітохімічними корисними речовинами сприяють поліпшенню загального стану шкіри і надають омолоджуючу дію (розгладжування зморшок, надання здорового блиску, зволоження та харчування).

Порошок кладодії опунції допомагає перемогти похмільний синдром — ранкову нудоту, спрагу та відновити ясність думок. Впливаючи благотворно на печінку, що постраждала від алкоголю, він покращує її роботу, і симптоми відступають.

Альфа-ліпоєва кислота

Однак не секрет, що крім токсинів і важких металів до нашого організму надходять і корисні речовини, які важливо засвоїти і не зруйнувати. За це відповідає альфа-ліпоєва кислота, що входить до складу "DG" (Di Guard nano). Вона сприяє засвоєнню енергії та поживних речовин із споживаної нами їжі та необхідна організму для вироблення енергії. Також альфа-ліпоєва кислота є сильним антиоксидантом і дозволяє інактивувати неймовірну кількість вільних радикалів, що руйнують наші клітини, в багатьох системах організму.

Альфа-ліпоєва кислота — універсальний антиоксидант.

По-перше, що досить незвичайно, вона розчиняється і у воді, і у жирах. І це означає, що молекули альфа-липоєвой кислоти можуть діяти у клітинах тіла, а й проникати через гемоэнцефалический бар'єр у мозок, що з антиоксидантних речовин досить нетипово.

По-друге, альфа-ліпоєва кислота має унікальну властивість — вона не тільки діє сама як антиоксидант, але і здатна "воскресати з мертвих" інші антиоксиданти, що загинули на барикадах. Вона реанімує глутатіон, вітаміни С та Е, та коензим Q10. На таке не здатна більше жодна поживна речовина.

Крім того, вона відновлює клітини печінки. У людей, які регулярно п'ють вино, вона оберігає печінку від токсичної дії алкоголю. Але не тільки любителям випити може допомогти прийом альфа-ліпоєвої кислоти. Останнім часом все більш поширеним стає стеатоз — безалкогольне ожиріння печінки через надмірну вагу (НАЖХП) та нераціональне харчування. Альфа-ліпоєва кислота допомагає зменшити відкладення жирів у печінці. Це знижує небезпеку розвитку ожиріння печінки, навіть якщо у вашій їжі занадто багато жирів.

Альфа-ліпоєва кислота може також запобігти окисним ушкодженням нервів і мозку. Вона скорочує всі види вільнорадикального окислення, чи то в артеріях, чи в нервових клітинах. У мозку ліпоєва кислота може сприяти запобіганню чи виправленню клітинних ушкоджень при хворобі Альцгеймера.

Було показано, що у тварин, які отримували альфа-ліпоєву кислоту, виживання після інсульту було в чотири рази вищим, ніж у тварин, які не отримували цієї добавки. Альфа-ліпоєва кислота регенерує глутатіон у мозку і тим самим забезпечує захист від нейротоксинів. Вона посилює приплив крові до мозку, покращує поглинання глюкози клітинами мозку та збільшує провідність нервів. Альфа-ліпоєва кислота є однією з небагатьох поживних речовин, які здатні підвищити рівень глутатіону в клітинах мозку. Зниження рівня глутатіону є провісником хронічних хвороб, зокрема дегенеративних розладів мозкової діяльності.

В результаті експериментів було встановлено, що ліпоєва кислота захищає клітини підшлункової залози, що виробляють інсулін. Руйнування цих клітин веде до діабету I та подальшої залежності від ін'єкцій інсуліну. Ліпоєва кислота повинна надавати допомогу в ранній стадії діабету I типу, коли загинули ще не всі інсулін-продукуючі клітини підшлункової залози.

Альфа-ліпоєва кислота працює як кофермент у реакціях отримання енергії з вуглеводів, так що, крім того, що вона знижує рівень глюкози, вона може також прискорювати перетворення вуглеводів на енергію, а отже, зменшувати відкладення жиру. Крім цього вона сприяє окисленню жирних кислот, тому може допомогти організму спалювати жирові запаси.

Те, що ліпоєва кислота "своя людина" і в мозку, також має важливе значення: завдяки своїй спорідненості до рецепторів глюкози в гіпоталамусі, вона блокує фермент протеїнкіназу, який подає сигнали голоду, а отже, пригнічує апетит.

Докладний опис дії альфа-ліпоєвої кислоти

L-метіонін

L-Метіонін (L-Methionine) — це незамінна аліфатична сірковмісна амінокислота, яка входить до складу всіх білків.

Регулює азотистий баланс. Містить рухливу метильну групу та бере участь у процесах метилювання, що забезпечують синтез холіну, адреналіну, креатину та ін. біологічно важливих сполук, знешкодження токсичних продуктів, утворення фосфоліпідів. Гальмує відкладення в печінці нейтрального жиру, має ліпотропний ефект (видалення з печінки та артерій надлишку жиру). Модулює ефект гормонів та вітамінів (B12, аскорбінової та фолієвої кислот).

Людський організм не здатний синтезувати метіонін, тому ця амінокислота має надходити з продуктами харчування та біологічно активними добавками (БАД).

У чому різниця між DL-метіоніном та L-метіоніном?

DL-метіонін являє собою суміш двох енантіомерів D-метіоніну і L-метіоніну, тоді як L-метіонін являє собою L-енантіомер амінокислоти метіоніну. Отже, ключова відмінність між DL-метіоніном і L-метіоніном полягає в тому, що DL-метіонін являє собою рацемічну суміш D- і L-енантіомерів метіоніну, тоді як L-метіонін є L-енантіомером метіоніну. При розгляді їх використання DL-метіонін використовується як добавка, в той час як L-метіонін важливий для зростання нових кровоносних судин, уповільнює старіння клітин і необхідний для засвоєння селену та цинку. Таким чином, це також важлива різниця між метіоніном DL і метіоніном L.

Недолік метіоніну в організмі людини може проявлятися такими симптомами як: поява набряків, слабкість у м'язах, порушення функцій печінки, шлунково-кишкового тракту, захворювання серця (атеросклероз та ін), дефект у розвитку ЦНС у дітей, затримка росту внутрішньоутробного плода та немовляти, психічний розлад (депресія), ламкість волосся, нігтів та погіршення стану шкірних покривів.

Ця незамінна амінокислота є потужним антиоксидантом, нейтралізує вільні радикали, регулює рівень аміаку, захищає від радіації, підтримує азотистий баланс, активізує роботу статевих залоз, підвищує імунітет, збільшує мускулатуру, сприяє швидкому відновленню після фізичних навантажень. Також амінокислота L-метіонін у достатній кількості подарує настрій, здоровий вигляд шкірі та нігтям, благотворно позначиться на зростанні, загальному стані волосся та запобігає низці небезпечних захворювань. Завдяки корисним властивостям метіонін отримав широке застосування в медицині для лікування таких хвороб як: депресія, цукровий діабет, анемія, цироз печінки, жирова печінкова дистрофія, гепатит, склероз, хвороба Паркінсона, Альцгеймера, шизофренія, ожиріння, уповільнення росту у дітей та багатьох інших. Антитоксичні властивості L-метіоніну використовують для комплексної терапії токсикозу у жінок, які очікують народження дитини.

Дослідження, проведені в 2002 році, показали, що споживання метіоніну здатне позитивно вплинути на здоров'я сечовивідних шляхів. Зокрема, речовина є чудовим профілактичним засобом проти інфекцій, а також ефективними ліками при рецидивуючих циститах у жінок. У процесі метаболізму метіонін з'єднується із сірчаною кислотою, внаслідок чого нирки використовують амінокислоту для підкислення сечі, що робить метіонін важливим для лікування деяких хвороб. Наприклад, допомагає запобігти утворенню каменів у нирках, оптимізувати дію антибіотиків або інгібувати розмноження бактерій при циститі, оскільки більшість мікроорганізмів не здатні виживати у кислому середовищі.

Підтримує роботу печінки: Американське Товариство Здорового Харчування (The American Society of Nutrition) опублікувало доказ впливу речовини на відновлення печінки у людей, які страждають від алкоголізму. Згідно з їхніми даними, метіонін разом з вітамінами B6 і B12 можуть бути корисними для ліквідації наслідків алкоголізму, а також інших хвороб, що ушкоджують клітини печінки.

Вітамін C

Вітамін С (аскорбінова кислота) — водорозчинний вітамін, який не синтезується та не накопичується в організмі!

Сприяє повному омолодженню організму на клітинному рівні, є найсильнішим антиоксидантом, виявляє противірусну активність, підтримує імунний захист організму, покращує роботу кровоносної системи, зміцнює судинні стінки.

Він нормалізує обмін холестерину, тим самим знижуючи ознаки жирового переродження печінки. Запобігає руйнуванню печінкових клітин вільними радикалами, підвищує захисні функції печінки.

Знімає психо-емоційну напругу під час похмільного синдрому, швидко усуває больовий синдром, благотворно впливає на роботу головного мозку та благотворно діє на шкірні покриви. Крім того, вітамін С допомагає м'яко вивести алкогольні токсини з організму, запобігає ризику виникнення важких захворювань печінки внаслідок надмірного вживання алкоголю. При щоденному прийомі вітаміну С протягом години до вживання алкоголю помітно знижується токсична дія спиртного на печінку.

Вітамін В6

Вітамін В6 — зменшує тяжкі наслідки алкогольної інтоксикації, нормалізує обмін речовин, покращує роботу центральної нервової системи, усуває важкі вегетативні симптоми, надає яскраво виражену заспокійливу дію на організм, знімає спазми гладкої мускулатури, розслаблює дихальну систему, сприяє покращенню діяльності серцево-судинної системи, знижує артеріальний тиск, стабілізує мозкові процеси, зміцнює стінки судин, підвищує психологічну та фізичну витривалість, має потужну антистресову дію на організм.

Він є коферментом білків, які беруть участь у переробці амінокислот та регулюють засвоєння білка. Піридоксин бере участь у виробництві кров'яних тілець та їх барвистого пігменту — гемоглобіну та бере участь у рівномірному постачанні клітин глюкозою.

Без вітаміну В6 неможливий не тільки нормальний білковий обмін, але також обмін жирів і вуглеводів. Рівномірне забезпечення глюкозою нервових клітин вимагає багато піридоксину, тому майже половина того піридоксину, що є в організмі, використовується ним для виділення вуглеводів у кров.

Застосування вітаміну В6 сприяє збереженню глікогену в печінці та м'язах, збереженню нуклеїнових кислот, меншому накопиченню жиру та холестерину, підтримці нормального вмісту рідини в органах. Вітамін В6 також стимулює жовчовідділну функцію печінки.

Завдяки вітаміну В6 зміцнюється імунітет, оскільки він сприяє утворенню антитіл, що захищають організм, та клітин, що стимулюють роботу імунної системи. Вітамін В6 сприяє розвитку природного імунітету при деяких патологічних станах.

Вітамін В3

Вітамін B3 (ніацин, нікотинова кислота, вітамін PP) — це водорозчинний вітамін, що бере участь у багатьох окисно-відновних реакціях, утворенні ферментів та обміні ліпідів та вуглеводів у живих клітинах. Нікотинова кислота називається "вітамін B3", оскільки це — третій за рахунком виявлений вітамін групи В, історично його ще називають "вітамін РР".

Нікотинова кислота сприятливо впливає на нервову та серцево-судинну системи; підтримує у здоровому стані шкіру, слизову оболонку кишечника та ротової порожнини, нормалізує роботу шлунка та підшлункової залози.

Ніацин бере участь у вуглеводному, енергетичному та жировому обміні, чинить антисклеротичну дію, запобігає виникненню гострого інфаркту міокарда та стенокардії, покращує загальний стан організму людини, зменшує головний біль, покращує травлення. Як і інші вітаміни групи B, ніацин потрібен організму людини для ферментів, що забезпечують клітини енергією. Цей вітамін бере участь у понад 50 ферментативних реакцій і має значний вплив на здоров'я шкіри, слизової оболонки травного тракту, язика, на утворення еритроцитів — червоних кров'яних тілець.

Печінка більш багата на нікотинову кислоту, ніж інші органи. Нікотинова кислота позитивно впливає на деякі функції печінки. При захворюваннях печінки, що супроводжуються порушенням вуглеводного обміну (хвороба Боткіна та ін.), нікотинова кислота сприяє нормалізації процесів синтезу та розпаду глікогену та накопиченню, його в печінці; завдяки цьому швидше нормалізується глікорегулююча функція печінки.

Вітамін B9

Фолієва кислота необхідна для кровотворення, відіграє важливу роль в обміні білків, утворенні в організмі деяких амінокислот, стимулює імунну систему.

Цей вітамін благотворно впливає також на жировий обмін в печінці, обмін холестерину і деяких вітамінів.

Вітамін В9 виконує наступні функції:

  • підтримує імунну систему, що забезпечує захист організму від негативної дії інфекцій;
  • стимулює синтез соляної кислоти;
  • покращує роботу органів травлення;
  • запобігає жировому переродженню та розвитку цирозу печінки;
  • знижує ризик захворювання на гепатит;
  • бере участь у процесі біосинтезу серотоніну та норадреналіну, які відповідають за активність нервової системи;
  • підвищує апетит;
  • сповільнює настання менопаузи та пригнічує неприємні відчуття, пов'язані з нею;
  • запобігає затримці статевого розвитку серед дівчаток-підлітків;
  • стимулює ріст волосся;
  • сприяє виведенню отрут при алкогольному отруєнні.

Незважаючи на те, що вітамін В9 міститься в ряді продуктів, у процесі приготування речовина розкладається, тому заповнити запаси за допомогою їжі досить складно. Саме це є однією з причин використання БАД, які містять фолієву кислоту.

В даний час встановлено, що за певних обставин тяжкий ступінь дефіциту фолієвої кислоти може викликати серйозні нейропсихічні розлади — емоційні порушення мислення та деменцію, тобто порушення роботи головного мозку. Алкоголь прискорює зниження рівня фолієвої кислоти у сироватці крові, особливо у людей з раціоном, що містить недостатню кількість фолієвої кислоти. Дефіцит фолієвої кислоти посилюється також за рахунок алкогольного ураження печінки та порушення всмоктування фолієвої кислоти у кишечнику. Поразка нервової системи залежить від ступеня дефіциту фолієвої кислоти: при легкому ступені відзначаються переважно неврити, при середній — поліневрити, при тяжкій — порушення пам'яті та депресивні розлади.

 

 

Активно захищаючи нас від усього чужорідного, БАД "DG" (Di Guard nano VISION) також протистоїть особливим клітинам чужорідного походження, званих алергенами. Інгредієнти комплексу запобігають вивільненню тучними клітинами гістаміну та допомагають стримувати алергічні реакції.

 

Продукт "DG" має оздоровлюючу дію на печінку — виводить токсини і захищає від жирового гепатозу. 

 

Кому необхідно приймати "DG" (Di Guard nano):

  • Всім людям в якості профілактики та очищення організму від шкідливих токсинів і важких металів (як мінімум двічі на рік або на постійній основі).
  • Тим, хто має ослаблений імунітет; страждають на алергічні захворювання.
  • Тим, хто мешкає в районах з високим ступенем забруднення навколишнього середовища або працює на шкідливих виробництвах.
  • Тим, хто страждає на захворювання печінки, травної та ендокринної систем.
  • Тим, хто вживає алкоголь та палить.

 

Переваги БАД "DG":

  • До складу входять відомі та добре вивчені компоненти, що пройшли тривалі клінічні дослідження.
  • Технологія кріодроблення при -196°C.
  • Ексклюзивна формула.
  • Виробництво "DG" відповідає високим європейським і міжнародним стандартам GMР, ISO і харчової безпеки НАССР.
  • Високоактивні екстракти з підвищеною біодоступністю.
  • Капсула рослинного походження. Підходить для вегетаріанської дієти.
  • Європейська якість — виробництво Франція.
  • Інноваційна упаковка — легко носити з собою.

Не містить:

  • стеаратів;
  • парафінової олії;
  • консервантів;
  • цукру

 

Компоненти "DG" впливають на антиоксидантні процеси, а також на процеси детоксикації організму. Благотворно впливають на систему травлення, а також перешкоджають розвитку алергії та новоутворень. 

 

Рекомендується приймати дорослим по одній капсулі один-два рази на день за 15-20 хв. до їди, запиваючи великою склянкою води.

Зберігати при кімнатній температурі (не вище 25°C) у сухому, недоступному для дітей місці.

У разі вагітності, годування груддю, приймання будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок.
*Дієтичні добавки не є заміною для збалансованого та раціонального харчування.
*Не є лікарським засобом.

Форма випуску: Капсули.
Кількість в упаковці: 30 шт.
Виробник: «Trading Point Group Elite Pharm», 17 rue des Frères Lumière, 67201 Eckbolsheim, France.

Виробництво БАД PROJECT V (VISION | Візіон) відповідає міжнародним стандартам якості GMP, HACCP, ISO та засноване виключно на використанні натуральної та екологічно чистої сировини, що гарантує їх ефективність та безпеку!

Производитель: „Trading Point Group Elite Pharm“, Франция.

 

 

 

Основні
Форма випускуКапсули
Для поліпшеннякровообігу, обміну речовин
СкладХолін, Порошок опунції, Порошок хлорели, Вітамін C, Вітамін В6, Вітамін В3, Вітамін B9 (Фолієва кислота), L-метіонін, Альфа-ліпоєва кислота
Вікова групаБез обмежень
Застосування препаратудля імунітету, для травлення та ШКТ, для печінки, для жовчовивідних шляхів та жовчного міхура, для сечостатевої системи, при інфекціях та запаленнях, при нікотиновій та алкогольній залежності, при діабеті, при алергії
Корисні речовиниамінокислоти, вітаміни, сірка
Країна виробникФранція
Термін придатності36 міс
ВітаміниВ6 (піридоксин), В9 (фолієва кислота), С (аскорбінова кислота), Р (біофлавоноїди), РР (нікотинамід, нікотинова кислота)
Властивостіантиоксидант, детоксикація, підтримка мікрофлори, протизапальні, загальнозміцнюючі
Кількість в упаковці30 шт.
ВиробникTrading Point
УпаковкаПластикова коробка
  • Ціна: Ціну уточнюйте
Специфікація
"DG" (Di Guard nano) — детоксикація, відновлення печінки та імунітету"DG" (Di Guard nano) — детоксикація, відновлення печінки та імунітету
Немає в наявності
Ціну уточнюйте
+380 (97) 061-31-13
(+Viber, +Telegram)
  • +380 (95) 227-81-14
    (+WhatsApp)

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner