Продавець MAG-VISION розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
116 відгуків
+380 (97) 061-31-13
+380 (95) 227-81-14
MAG-VISION
Кошик
Топ продаж"S" (Синбіотик) — комплекс живих пробіотичних культур -8%
влево
  • "S" (Синбіотик) — комплекс живих пробіотичних культур, фото 2
  • "S" (Синбіотик) — комплекс живих пробіотичних культур, фото 3
  • "S" (Синбіотик) — комплекс живих пробіотичних культур, фото 4
  • "S" (Синбіотик) — комплекс живих пробіотичних культур, фото 5
  • "S" (Синбіотик) — комплекс живих пробіотичних культур, фото 6
  • "S" (Синбіотик) — комплекс живих пробіотичних культур, фото 7
  • "S" (Синбіотик) — комплекс живих пробіотичних культур, фото 8
  • "S" (Синбіотик) — комплекс живих пробіотичних культур, фото 9
  • "S" (Синбіотик) — комплекс живих пробіотичних культур, фото 10
вправо

"S" (Синбіотик) — комплекс живих пробіотичних культур

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

1 250 

1 150 

Показати оптові ціни
+380 (97) 061-31-13
(+Viber, +Telegram)
  • +380 (95) 227-81-14
    (+WhatsApp)
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

"S" (Synbiotic) — комплекс живих пробіотичних культур біфідо-, лактобактерій та фруктоолігосахаридів.

ЛЕГКІСТЬ ТРАВЛЕННЯ І КОМПЛЕКСНИЙ ЗАХИСТ ОРГАНІЗМУ.

 

Синбіотик (пробіотики з пребіотиками — корисні бактерії з кормом для них) — нормалізує мікробіом кишечника, підтримка ШКТ, захист від токсинів, алергії, дріжджових інфекцій та порушення мікрофлори, підтримка імунітету, полегшення перебігу ревматоїдного артриту.

Пробіотики (Probiotics) — живі мікроорганізми, що мешкають в кишечнику людини. Їх також називають «дружніми», «корисними» чи «хорошими» бактеріями. Пробіотики можуть сприятливо впливати майже на весь організм. Саме тому, коли йдеться про підтримку здоров'я, їм потрібно приділити належну увагу. Недарма слово «пробіотик» у перекладі з грецької означає «для життя».

Пребіотики (Prebiotics) — це середовище, необхідне зростання пробіотиків. Це речовини, які не може перетравити організм людини, і вони практично неперетравленому вигляді надходять у товстий кишечник (де і живуть пробіотики). Пробіотичні бактерії використовують пребіотики як джерело харчування, тому коли пребіотиків достатньо, пробіотики ростуть і почуваються добре, що зрештою приносить користь здоров'ю людини.

 

"S" ― унікальний комплекс живих біфідо- та лактобактерій, фруктоолігосахаридів, який заповнює дефіцит корисної мікрофлори в кишечнику і створює сприятливі умови для розвитку і збільшення обсягу власних корисних бактерій.

 

ЖИВІ БІФІДО- та ЛАКТОБАКТЕРІЇ: Як частина головної корисної мікрофлори кишечника, беруть участь у захисті організму від колонізації патогенної мікрофлорою, цим попереджають розвиток багатьох захворювань. Здорова кишкова мікрофлора синтезує у потрібному обсязі вітаміни (В1, В2, В6, К, фолієву, нікотинову кислоту та ін.). Біфідо- та лактобактерії сприяють активації імунних реакцій та відновленню ослабленого імунітету. Участь у процесах травлення: розщеплення компонентів їжі до базових поживних речовин відбувається, у тому числі за допомогою широкого спектру корисних бактерій. Підтримують функцію товстої кишки, полегшують запор та зменшують метеоризм, здуття живота та діарею. Сприяють покращенню стану імунної системи. Клінічні дослідження показують, що Lactobacillus GG виживають у шлунково-кишковому тракті та здатні відновити природний баланс корисної кишкової мікробіоти. Lactobacillus GG мають здатність інгібувати патогени і успішно зміцнюють бар'єрну функцію кишкової слизової оболонки. Більш того, Лактобактерії рамнозус GG мають сильну взаємодію з імунною системою і надають стимулюючу дію на імунні клітини.

НАТУРАЛЬНІ ФРУКТООЛІГОСАХАРИДИ (ФОС): Інгредієнти рослинного походження. Одержують із буряків шляхом ферментації бурякового цукру. Фруктоолігосахариди активізують та створюють сприятливі умови для розвитку та збільшення обсягу власних корисних бактерій у кишечнику. ФОС, як і інулін, відноситься до водорозчинних харчових волокон і є пребіотиком. ФОС збільшує кількість біфідобактерій та знижує кількість патогенних мікроорганізмів. Але крім підтримки корисної мікрофлори, фруктоолігосахариди сприяють всмоктуванню кальцію. Ця здатність ФОС безперечно важлива для жінок після менопаузи, оскільки вони знаходяться в зоні ризику розвитку остеопорозу та підвищеної ламкості кісток. Регулярне вживання ФОС рекомендується при лікуванні остеопорозу, ревматоїдного артриту, остеохондрозу та хребетних гриж. Клінічні дослідження показали позитивні результати прийому ФОС при лікуванні синдрому «хронічної втоми», розсіяної уваги та гіперактивності. Щоденне вживання ФОС запобігає виникненню виразкових захворювань та розвитку ракових утворень у кишечнику. Прийом такого пребіотика, як фруктоолігосахарид, знижує ризик появи діареї при лікуванні антибіотиками.

Посилена комплексом корисна мікрофлора допомагає нормалізувати роботу всієї травної системи, у тому числі в умовах повсякденного стресу, захистити організм від токсинів, що надходять з їжі та ззовні, перешкоджає дисбактеріозу. Зміцнює імунітет і пригнічує розвиток патогенних (поганих) мікроорганізмів, тим самим знижуючи ризики нових захворювань та прискорюючи процес одужання від широкого спектру хвороб.

 

Сильна та здорова мікрофлора кишечника у тому числі сприяє покращенню загального стану здоров'я людей похилого віку, імунна система яких ослаблена у зв'язку з віковою сенсибілізацією (ослабленням) імунітету.

 

 

Властивості комплексу "S":

  • Поповнює нестачу та збільшує обсяг корисної мікрофлори в кишечнику.
  • Покращує метаболізм в організмі.
  • Активізує процес травлення та покращує функціонування всієї травної системи.
  • Підвищує засвоюваність корисних речовин.
  • Посилює захист від токсинів, що проникають в організм із їжі та навколишнього середовища.
  • Запобігає розвитку патогенних (поганих) мікроорганізмів – знижує ризики нових захворювань.
  • Комплексно нормалізує імунітет завдяки імуномодулюючій дії лактобактерій L.casei. Що особливо важливо для людей віком 55+.
  • Допомагає організму протистояти різним стрес-факторам, таким як незбалансована дієта, життя у мегаполісі, лікарська терапія, зокрема антибіотиками.
  • Знижує здуття живота та інші небажані симптоми.
  • Контролює кількість холестерину в організмі.
  • Відновлює натуральний кислотно-лужний баланс в організмі.
  • Регулює кількість глюкози.
  • Виводить важкі метали та токсини.
  • Пригнічує алергії.
  • Сприяє гармонійному емоційному стану та щоденному припливу енергії.
  • Лактобактерії L.casei покращують стан людей похилого віку з ревматоїдним артритом.

Рекомендовано в якості біологічно активної добавки до їжі — додаткового джерела пробіотичних мікроорганізмів (біфідобактерій і лактобактерій), молочнокислих мікроорганізмів, фруктоолігосахаридів.
*Дієтичні добавки не є заміною для збалансованого та раціонального харчування.
*Не є лікарським засобом.

 

Склад "S" (Synbiotic):

Інгредієнти

1 капсула

ФОС (фруктоолігосахариди)

де активних ФОС:

300 мг

270 мг

Лактобактерії рамнозус GG (включаючи передозування)

де активних Lactobacillus GG:

40 мг

25 мг (2,5 Х 10⁹ CFU)

Суміш молочнокислих бактерій:

де активних бактерій:

40 мг

25 мг (2,5 х 10⁹ CFU)

Біфідобактерії бреве (16,7%) 4,15 мг (4,15 x 10⁸ CFU)
Біфідобактерії лактіс (16,7%) 4,15 мг (4,15 x 10⁸ CFU)
Лактобактерії казеи (16,7%) 4,15 мг (4,15 x 10⁸ CFU)
Лактобактерії плантарум (16,7%) 4,15 мг (4,15 x 10⁸ CFU)
Молочний лактококк (16,7%) 4,15 мг (4,15 x 10⁸ CFU)
Термофільний стрептокок (16,7%) 4,15 мг (4,15 x 10⁸ CFU)

 

Продукт розроблений на основі інноваційного підходу:

  • Симбіоз штамів препарату відновлюють баланс здорової мікрофлори кишечника.
  • Пребіотики виділяють сполуки, які вбивають хвороботворні мікроорганізми та захищають від та їх поширення.
  • Покращує засвоєння всіх корисних поживних речовин, допомагає розщеплювати ті речовини, які людський організм самостійно розщепити неспроможний.
  • Виробляє короткі жирні кислоти, які потрібні для організму та покращує засвоюваність мінералів та вітамінів.
  • Вітаміни та антиоксиданти переводить в активну форму, яка може бути прийнята в організмі.
  • Нейтралізує токсини, алергени, що отримуються з їжею.

 

Синбіотик "S" необхідний:

  • При запорі або діареї
  • При підвищеному метеоризмі
  • При дискомфорті та болі в кишечнику
  • Під час прийому ліків, особливо антибіотиків
  • При запаленні кишківника
  • При синдромі подразненої товстої кишки
  • При вживанні нездорової їжі
  • При ожирінні, порушення обміну речовин, цукровому діабеті
  • Для поліпшення стану та протидії запаленням у людей похилого віку з ревматоїдним артритом (Lactobacillus casei)
  • Для покращення імунних функцій організму (Bifidobacterium lactis)

 

 

Як це працює?

 

Фруктоолігосахариди (ФОС)

Фруктоолігосахариди — це цукри (D-фруктоза, D-глюкоза), пов'язані між собою у вигляді ланцюгів (коротких і середніх). Короткі ланцюги ФОС — це нерозгалужені конструкції з 9 або менше молекул фруктози. Легко розчиняються у воді (краще, ніж сахароза), не кристалізуються. ФОС, як і інулін, відноситься до водорозчинних харчових волокон і є пребіотиком.

У той час як прості вуглеводи швидко перетравлюються людським організмом, з фруктоолігосахаридами не все так просто. У людських тілах немає ферменту, здатного розщепити ФОС. Тому вони, подібно клітковині, недоторканими проходять через верхню частину травного тракту. Перетравлення олігофруктози починається тільки в товстій кишці, де бактерії та необхідні ферменти починають розщеплювати ФОС і використовувати їх як корм для себе. Таким чином, фруктоолігосахариди служать «добривом» для деяких штамів корисних бактерій, що живуть у кишечнику.

Вплив корисної мікрофлори кишечника поширюється не тільки в межах товстої кишки. Від цих мікроорганізмів залежить працездатність імунної системи, правильна робота органів травлення, здоров'я епітелію, контроль за поганими бактеріями в організмі.

Але крім підтримки корисної мікрофлори, фруктоолігосахариди сприяють всмоктуванню кальцію. Ця здатність ФОС безперечно важлива для жінок після менопаузи, оскільки вони знаходяться в зоні ризику розвитку остеопорозу та підвищеної ламкості кісток. Регулярне вживання ФОС рекомендується при лікуванні остеопорозу, ревматоїдного артриту, остеохондрозу та хребетних гриж.

Регулярне споживання олігосахаридів важливе для підтримки мінерального балансу.

Клінічні дослідження показали позитивні результати прийому ФОС при лікуванні синдрому «хронічної втоми», розсіяної уваги та гіперактивності.

Щоденний прийом фруктоолігосахаридів сприяє зміцненню імунітету та росту кісток, що особливо важливо після 45 років, коли кальцій «вимивається» з організму.

Щоденне вживання ФОС запобігає виникненню виразкових захворювань та розвитку ракових утворень у кишечнику. Прийом такого пребіотика, як фруктоолігосахарид, знижує ризик появи діареї при лікуванні антибіотиками.

Щоденне вживання продуктів, що містять фруктоолігосахариди, сприяє підвищенню працездатності, продовжує життя та покращує стан шкіри.

Користь від Фруктоолігосахаридів (ФОС):

  • стимулює зростання корисних бактерій;
  • запобігає дисбактеріозу;
  • збагачує раціон клітковиною;
  • покращує травлення;
  • усуває запори та подразнення кишечника;
  • захищає від раку;
  • виводить із організму шлаки, токсини, важкі метали, радіонукліди;
  • зміцнює імунітет;
  • служить низькокалорійним доповненням до їжі;
  • покращує засвоєння магнію та кальцію;
  • нормалізує гормональний баланс.

Вуглеводи фруктоолігосахаридів входять до складу дитячого харчування та БАДів. Не забуті й наші «брати менші» ― до складу кормів для котів та собак також входять фруктоолігосахариди. Але все ж таки головна функція фруктоолігосахаридів ― пребіотична.

Результати 15-денного експерименту показали, що ФОС збільшує кількість біфідобактерій та знижує кількість патогенних мікроорганізмів. А дослідження на лабораторних щурах довело здатність олігосахаридів покращувати стан шлунково-кишкового тракту. Інше наукове спостереження, також за участю щурів, визначило, що на тлі дієти, багатої фруктоолігосахаридами, уповільнюється ріст ракових пухлин.

Цікаво, що у більш, ніж 500 традиційних для японців страв міститься висока концентрація олигофруктозы. Деякі вчені припускають, що саме ця особливість меню забезпечує довгу тривалість життя місцевого населення і низьку смертність від раку.

Лактобактерії рамнозус GG (Lactobacillus GG, LGG®)

Штам Лактобактерії рамнозус GG (Lactobacillus GG, LGG®) був виділений з кишечника здорової людини в 1983 і запатентований в 1985 Шервудом Горбачем і Баррі Голдіним. Символи GG у найменуванні штаму взяті від перших літер їх прізвищ. У своєму патенті, а також у пізніших публікаціях, Горбач і Голдін відзначають, що даний штам є стійким до впливу кислоти шлункового соку та жовчі і тому після перорального введення бактерії досягають товстої кишки живими.

Штам LGG® широко використовується як у складі дитячих молочних сумішей, ферментованих молочних продуктів (наприклад, йогуртів) так і у складі ряду лікарських препаратів. Історія його вивчення налічує понад 1100 наукових публікацій, з яких понад 300 ― це клінічні дослідження. Штам LGG® має доведену клінічну ефективність при цілій низці захворювань і надає позитивну дію щодо імунної функції та при гастроентерологічних захворюваннях. Він широко вивчений у різних галузях охорони здоров'я, щодо новонароджених, недоношених дітей, дітей, вагітних жінок, людей дорослого та похилого віку, та зарекомендував себе як повністю безпечний штам.

Клінічні дослідження показують, що Lactobacillus GG виживають у шлунково-кишковому тракті та здатні відновити природний баланс корисної кишкової мікробіоти. Lactobacillus GG мають здатність інгібувати патогени і успішно зміцнюють бар'єрну функцію кишкової слизової оболонки. Більш того, Лактобактерії рамнозус GG мають сильну взаємодію з імунною системою і надають стимулюючу дію на імунні клітини.

Крім того, штам виробляє молочну кислоту і вважається володіє великою авидностью (загальна сила зв'язує між антигеном і антитілом) для клітин слизової оболонки кишечника. Попереджають дисбаланс мікрофлори та антибіотик-асоційовану діарею під час та після прийому антибіотиків. Lactobacillus GG створюють сприятливі умови для розвитку корисної мікрофлори кишечника, підтримують та регулюють діяльність мікрофлори та сприяють нормалізації мікробіоценозу шлунково-кишкового тракту.

Lactobacillus rhamnosus GG мають високу активність проти широкого спектру патогенних та умовно-патогенних мікроорганізмів, пригнічують розвиток ентеротоксичних грамнегативних анаеробів та ентеропатогенних вірусів, перешкоджають їх адгезії до слизової оболонки кишечника.

Lactobacillus GG знижують вироблення цитокінів, пов'язаних з алергічними запаленнями, попереджають розвиток харчової алергії.

LGG® синтезують амінокислоти, пантотенову кислоту, вітаміни К та групи В. Сприяють всмоктуванню заліза, кальцію, вітаміну D.

 

Застосування Lactobacillus GG:

Діарея
Lactobacillus GG може скоротити тривалість діареї у дітей, які страждають на ротавірус, згідно з дослідженням, зробленим в Італії. Інші дослідження показують, що Lactobacillus GG може також лікувати та запобігати діареї, спричиненій антибіотиками.
Дослідження, проведене у Фінляндії — за участю пацієнтів з колоректальним раком, що проходять хіміотерапію, показало, що вони відчували зниження випадків діареї, менше болю в животі, потребували меншого зниження дози хіміотерапії та меншого обсягу стаціонарного лікування, коли давали Lactobacillus GG.

Здоров'я шлунково-кишкового тракту
Штам Lactobacillus rhamnosus GG може вижити в кислотних умовах, таких як шлунок та кишечник, що робить його корисним для людей з проблемами шлунково-кишкового тракту. Дослідження також показують, що Lactobacillus GG приносить користь дітям з кишковою проникністю, спричиненою синдромом подразненої товстої кишки. Крім того, Lactobacillus GG вивчали для лікування ентерококу ― бактеріального штаму, стійкого до антибіотика.

Атопічний дерматит
Ще одне дослідження, проведене з листопада 2010 по жовтень 2011 року для оцінки ефективності пробіотиків при лікуванні атопічного дерматиту, показало, що LGG® може успішно колонізувати кишечник і покращувати тяжкість атопічного дерматиту після 6 тижнів введення. У ньому брали участь 100 дітей віком 2-9 років з легким атопічним дерматитом, яким випадково призначали плацебо або пробіотики Bifidobacterium lactis, L. rhamnosus, L. casei та L. plantarum. В результаті збільшується кількість спеціалізованих В-лімфоцитів у крові, значно зменшуються симптоми атопічного дерматиту (екземи шкіри), покращується стан шкіри. Споживання цих бактерій допомагає зменшити кількість коліподібних бактерій та грибків, а також покращити склад мікрофлори.

Втрата ваги
Дослідження для оцінки переваг LGG® за вагою показало, що воно допоможе жінкам схуднути ефективно. У дослідженні брали участь чоловіки та жінки, які були згруповані та отримували Lactobacillus GG або плацебо протягом 24 тижнів. Через 12 тижнів жінки у групі Lactobacillus GG показали значну втрату ваги, ніж у групі плацебо. Жодних суттєвих змін у чоловіків в обох групах не спостерігалося.

Імунна система
Як і інші пробіотики, дослідження також показують, що додавання Lactobacillus GG у дитинстві може допомогти запобігти імунологічним захворюванням, таким як розсіяний склероз, ревматоїдний артрит, діабет типу 2, вовчак, псоріаз і хвороба Крона. Дослідження також показують, що лактобактерії рамнозус GG може покращити імунну систему слизової оболонки кишечника за рахунок збільшення антитіла IgA (+), яке відіграє значну роль у підтримці імунітету слизової оболонки кишечника. Крім того, Lactobacillus GG збільшує клітини, які продукують цитокіни, які також покращують імунну систему.

Інфекції дихальних шляхів
У дослідженні, проведеному для дослідження ефективності Lactobacillus GG при інфекції дихальних шляхів, було показано, що може бути корисно запобігти зараженню серед дітей, які відвідують дитячі садки. У дослідженні брали участь 281 дитина, розділена на дві групи: перша група була дана L. rhamnosus GG в 100 мл ферментованого молочного продукту, а інша плацебо також у ферментованому молочному продукті без L. rhamnosus GG протягом 3 місяців.

Бактеріальний вагіноз
Лактобактерії рамнозус GG допомагає жінкам, які зазнають рецидивуючого бактеріального вагінозу, включаючи жінок у менопаузі. Було вивчено, що L. rhamnosus GG допомагає лікувати та запобігати рецидиву бактеріального вагінозу за допомогою контролю симптомів та рівня вагінального рН.

Непереносимість лактози
Інші дослідження показують, що Lactobacillus GG приносить користь тим, хто має непереносимість лактози при додаванні до йогурту.

Біфідобактерії бреве (Bifidobacterium breve, B. breve)

Bifidobacterium breve в результаті ферментації вуглеводів продукують молочну та оцтову кислоту (лактат і ацетат), створюючи навколо себе кисле середовище, що згубно діє на патогенну та гнильну мікрофлори.

Біфідобактерії синтезують амінокислоти, білки, вітаміни В1, В2 (рибофлавін), В6 (піридоксин), В12, вікасол, нікотинову та фолієву кислоти. Підтримує функцію товстої кишки, полегшує запор та зменшує метеоризм, здуття живота та діарею.

Штам B. breve сприяє покращанню стану імунної системи.

Bifidobacterium breve також виявилася ефективною у боротьбі з кандидозом у кишечнику у літніх людей, що допомагає запобігти поширенню кандидозу на інші ділянки тіла та органи. Дослідники припускають, що багато випадків синдрому подразненого кишківника можуть бути результатом зараження грибом Candida. Основна робота Bifidobacterium breve полягає у ферментації олігосахаридів та виробництві оцтової та молочної кислоти, які мають перетравлювати рослинні волокна, важко перетравлюються у верхніх відділах ШКТ.

Введення Bifidobacterium breve у поєднанні з пребіотиками або іншими пробіотиками та стандартною терапією використовується для лікування виразкового коліту. Прийом Біфідобактерій бреве у поєднанні з Lactobacillus і звичайною терапією робить лікування Helicobacter pylori вдвічі більш ефективним, при цьому зменшуючи негативні побічні ефекти.

Біфідобактерії лактіс (Bifidobacterium Lactis, В. lactis)

Bifidobacterium lactis — це багатоцільові пробіотичні бактерії, які живуть у кишечнику. Це потужний штам, який, як було доведено, покращує травлення та покращує функції імунної системи. B. lactis також відповідальний за розщеплення життєдіяльності організму та сприяє засвоєнню вітамінів та мінералів у кишечнику.

Штам Bifidobacterium Lactis описаний приблизно у 400 наукових публікаціях і підтверджений більш ніж у 200 публікаціях, що описують клінічні дослідження. За результатами наукових досліджень було встановлено, що В. lactis позитивно впливає на здоров'я шлунково-кишкового тракту та імунітет. Штам В. lactis був випробуваний на великій кількості людей різних вікових груп, включаючи недоношених дітей та осіб похилого віку, при цьому тестування проводилося для різних напрямків сфери охорони здоров'я.

B. lactis міститься в природній біоплівці кишечника здорових людей та забезпечує колонізаційну резистентність, тобто стійкість до колонізації кишечника патогенними мікроорганізмами.

Біфідобактерії лактис ефективні при різних гастроентерологічних станах:

  • при лікуванні інфекційної діареї,
  • профілактиці антибіотик-асоційованої діареї,
  • ад'ювантної терапії захворювань, асоційованих з Helicobacter pylori,
  • лікуванні функціональних запорів та нормалізації функції кишечника,
  • зниження непереносимості лактози,
  • при синдромі подразненого кишечника,
  • зниження частоти інфекцій дихальних шляхів у дітей та дорослих,
  • профілактика розвитку та лікування атопічних захворювань.

 

Штам Bifidobacterium Lactis має ряд корисних факторів для здоров'я:

 

У немовлят та дітей:
Здоров'я травної системи
Забезпечує більш м'яке та часте випорожнення кишечника, а також більш короткі та рідкісні епізоди рідкого випорожнення.

Частий плач та занепокоєння
Асоціюється зі значно меншою частотою плачу та занепокоєння у немовлят.

Здоров'я органів дихання
Нижча кількість епізодів респіраторного дискомфорту.

Здоров'я імунної системи
Асоціюється з найкращою підтримкою імунної системи.

Здоров'я шкіри
Асоціюється з меншою частотою випадків червоних, сухих і шелушащихся ділянок шкіри у немовлят.

 

Дорослі:
Здоров'я порожнини рота
Асоціюється з нижчим вмістом у слині певних бактерій, які спричиняють погіршення здоров'я порожнини рота.

Частота випорожнення кишечника
Більш регулярна робота кишечника у людей дорослого та похилого віку.

Здоров'я імунної системи
Поліпшення функціонування імунної системи.

Рівні холестерину
Підтримує здоровий рівень холестерину.

Для серця
Зменшує негативні наслідки для серця після перенесеного серцевого нападу.

 

Китайське дослідження, що охопило 256 дітей з харчовою алергією, показало, що діти у групі, яка отримувала В. lactis щодня протягом трьох місяців, мали менше проявів алергії.

 

Дослідження показало, що прийом штаму B. lactis разом із Lactobacillus rhamnosus GG знижував у добровольців запальні процеси у роті та зменшував кількість зубних відкладень.

Лактобактерії казеи (Lactobacillus casei, L. casei)

Lactobacillus casei (L. casei) — вид грампозитивних молочнокислих паличкоподібних анаеробних неспороутворюючих бактерій, які є нормальними представниками ротової порожнини, кишечника, вульви та піхви людини та в нормі присутні у ШКТ людини.

L.casei продукують молочну кислоту, яка дозволяє знижувати рівень кислотності в травній системі та пригнічує зростання умовно-патогенних мікроорганізмів. Лактобактерії казеї покращують регулярність дефекації (стула), підтримують рівень кислотності шлунка, попереджають розвиток діареї та запальних захворювань кишечника, зменшують алергічні прояви при непереносимості лактози, полегшують запори, мають модулюючий вплив на імунну систему, зменшують ризик розвитку діареї, викликаної антибіотиками. Прийом L.casei показаний і особливо корисний при лікуванні діареї у немовлят і дітей, викликаної ротавірусною інфекцією.

L. casei володіють високою біологічною і функціональною активністю, що визначає їх практичне використання в якості пробіотиків, різних Бадів і у виробництві біопродуктів для додання їм пробіотичних властивостей та корекції мікрофлори ШКТ, а також в якості лікарських препаратів для відновлення нормальної мікрофлори піхви та імуностимуляторів. Головні функції лактобактерій у піхві — підтримувати кисле середовище та пригнічувати зростання умовно-патогенних мікроорганізмів. Раніше всі наявні у піхві лактобактерії називалися паличками Дедерлейна.

L.casei збільшують частоту ерадикації (знищення) Helicobacter pylori, збільшують екскрецію оксалатів з сечею, зменшуючи, таким чином, ризик каменеутворення в нирках, мають високу протипухлинну активність, зокрема, щодо сарком і колоректальних новоутворень, ефективно пригнічують зростання гнійних стафілококів (збудники гнійно-септичних інфекцій), знижують артеріальний тиск у хворих на гіпертензію.

Лактобактерії казеї продукують ряд гідролітичних ферментів, зокрема, лактазу, що розщеплює лактозу (молочний цукор) та перешкоджає розвитку лактазної недостатності. Лактобактерії підтримують кислотність товстої кишки на рівні 55-56 рН.

Як природний резидент мікрофлори ШКТ, Lactobacillus casei здатний змінювати склад та метаболічну активність кишкової мікрофлори кишечника за рахунок збільшення кількості біфідобактерій та зменшення активності бета-глюкуронідази в кишечнику. Крім того, Lactobacillus casei сприяє збільшенню кількості вологи в калі і, таким чином, покращує регулярність дефекації.

За інформацією Американської гастроентерологічної асоціації:

  • Lactobacillus casei можуть бути особливо корисні при лікуванні діареї у немовлят і маленьких дітей, викликаної ротавірусної інфекцією,
  • L. casei підтримують імунну систему і допомагає просуванню їжі через кишечник.

Лактобактерії плантарум (Lactobacillus plantarum, L. plantarum)

Lactobacillus plantarum — широко поширений вид грампозитивних анаеробних неспоротворних молочнокислих бактерій. L. plantarum зустрічається в нормі в слині, товстій кишці та інших органах людини. Здатність Lactobacillus plantarum продукувати антимікробні речовини, допомагає їм виживати у шлунково-кишковому тракті людини. Антимікробні речовини, що виробляються Lactobacillus plantarum показали значний вплив на грампозитивні та грамнегативні бактерії.

За інформацією Американської гастроентерологічної асоціації:

  • Lactobacillus plantarum можуть бути корисні хворим на синдром подразненого кишечника щодо поліпшення проблем з дефекацією,
  • L. plantarum сприяють зменшенню здуття живота від газів, що для хворих на синдром подразненого кишечника іноді є серйозною проблемою.

Lactobacillus plantarum володіють широким спектром антагоністичної активності по відношенню до патогенних та умовно-патогенних мікроорганізмів, зокрема бактерій групи кишкової палички (Escherichia coli) і в тому числі по відношенню до дріжджових грибів роду Candida.

L. plantarum виділяє протимікробні сполуки, такі як бактеріоцин, які перешкоджають утворенню патогенних грампозитивних та грамнегативних колоній. Бактеріоцин пригнічує зростання патогенних бактерій та інших антибіотичних речовин. L. plantarum також має адгезію, специфічну для маннози, що дозволяє їй прилипати до епітеліальної підкладки в кишечнику людини і конкурувати з грампозитивними та грамнегативними патогенними бактеріями для поживних речовин. Ці ознаки, на додаток до його доведення pH і температури, роблять L. plantarum потенційним пробіотиком, який буде використовуватися для терапії тих, хто страждає від шлунково-кишкових захворювань, таких як хвороба Крона, запальне захворювання кишечнику (IBD) та коліт.

Lactobacillus plantarum ― один із найбільш вивчених видів лактобактерій. Він покращує здатність організму боротися з опіковими та грибковими інфекціями, сприяє зниженню частоти та тривалості застуди чи грипу, знижує артеріальний тиск, зменшує сепсис підшлункової залози, стимулює імунітет у дітей з ВІЛ, знижує ймовірність розвитку післяопераційної інфекції, ниркових каменів та пневмонії.

Доведено, що прийом L. plantarum зменшує і певні шлунково-кишкові проблеми, спричинені активним розвитком дріжджів у шлунково-кишковому тракті при лікуванні антибіотиками. Ця бактерія також сприяє зниженню рівня всмоктування важких металів у кишечнику, зменшує накопичення металів у тканинах та знижує печінковий оксидативний стрес.

Зараз вивчається ефективність застосування пробіотиків для лікування таких хвороб як хвороби Альцгеймера, Паркінсона, діабет, ожиріння, рак, гіпертонія, ускладнення хвороб сечостатевої системи та порушення з боку печінки.

Функції Lactobacillus plantarum:

  • Поліпшення стану шлунково-кишкового тракту
  • Нормалізація мікрофлори кишечника
  • Кишковий транзит
  • Інгібування кишкової палички
  • Активність інгібування Listeria monocytogenes ATCC 19112 та Klebsiella sp.

Молочний лактококк (Lactococcus lactis, L. lactis)

Lactococcus lactis — це вид грампозитивних нерухомих бактерій, які не утворюють суперечки. Останнє означає, що зазвичай ця бактерія не може колонізувати шлунково-кишковий тракт людини.

За кілька століть сфера експлуатації L. lactis досягла величезних масштабів, починаючи від ферментації таких харчових продуктів, як сир, йогурти, квашена капуста, огірки та закінчуючи медициною та генною інженерією. Все ― завдяки своїй здатності виробляти молочну кислоту з лактози (молочного цукру). Молочна кислота, яку виробляє ця бактерія, є промислово важливою сполукою, оскільки використовується як підсилювач смаку в харчовій промисловості, емульгатора ― у косметичній, а також при виробництві антибіотиків та вакцин ― у медичній галузі.

Завдяки здатності виживати при проходженні через шлунково-кишковий тракт і не сприяти при цьому заселенню кишечника шкідливими мікроорганізмами, L. lactis почали використовувати для доставки цитокінів в організм людини. Таким чином, бактерії можуть використовуватись як живі вектори активних речовин.

L. lactis використовується в якості вектора для вакцини проти Streptococcus pneumoniae ― бактерії, через яку щорічно реєструється понад 4 мільйони смертей у країнах, що розвиваються. Введення антигенів з використанням Lactococcus lactis в якості вектора для вакцини дало багатообіцяючі результати в індукції імунних відповідей, які знищують патогени ще на початковій стадії їх активності в організмі. Адже L. lactis може виживати в суворих умовах шлунково-кишкового тракту, але не колонізує кишечник, як інші штами Lactobacillus.

Lactococcus lactis стимулюють імунітет слизової оболонки до збудників дихальних шляхів. Дослідження вказують також на деякий захист від нереспираторных збудників, таких як ВІЛ, вірус папіломи людини і малярійний паразит.

Окрім терапевтичних засобів на основі білків та цільних клітин, L. lactis також виробляє метаболіти, які широко використовуються в медицині. Прикладом може служити гамма-аміномасляна кислота (ГАМК), небілкова амінокислота, яка має гіпотензивні, протиракові, заспокійливі та сечогінні властивості. Вона потрібна, зокрема, для нормального функціонування мозку. А порушення її синтезу веде до розвитку хвороби Паркінсона.

Іншим прикладом метаболіту з лікувальними властивостями, участь у синтезі якого беруть метаболіти L. lactis, є гіалуронова кислота. Вона вважається вуглеводним полімером, який використовується в медицині для загоєння ран, лікування дерматитів та в косметології для продовження молодості.

L. lactis була використана в області протиракової терапії ― для секреції пептидів, які затримують міграцію ракових клітин. Така здатність може зробити бактерію допоміжної для лікування колоректального раку. Адже протягом останнього десятиліття за допомогою цієї лактококової бактерії вже було розроблено протиракові засоби. Зокрема, вакцина проти пухлин, індукованих вірусом папіломи людини. При цьому було виявлено, що L. lactis виробляє імунітет, а також сприяє зменшенню розміру пухлини. Інші протиракові антигени, які виробляються за допомогою даної бактерії, включають пухлинний антиген глікозильованої тирозинази, яким лікують меланоми, а також карциноембріональний антиген проти раку товстої кишки.

Нові знання та досягнення біотехнологій дають впевненість у тому, що через 5-10 років будуть відкриті антигени на основі лактококів, які дозволять успішно боротися зі злоякісними пухлинами шлунково-кишкового тракту. По суті, цей підхід є практичним використанням вакцин на основі пептидів. З його допомогою можна подолати недоліки сучасних подібних вакцин. Наприклад, їх низьку стабільність в плазмі і системний період напіввиведення при використанні на живих тканинах.

Термофільний стрептокок (Streptococcus thermophilus)

Streptococcus thermophilus поглинає та переробляє лактозу (молочний цукор) і тому застосовується при лактозній недостатності, має підкислювальну дію, забезпечуючи бактерицидний ефект щодо патогенних мікроорганізмів, а також здатний синтезувати та виділяти полісахариди.

Завдяки своїй здатності продукувати полісахариди, Streptococcus thermophilus є цінним імуностимулюючим компонентом мультипробіотиків. Крім того, полісахариди формують своєрідний матрикс, в який поміщені клітини інших представників мультипробіотиків, де вони знаходять комфортні умови для своєї життєдіяльності. Завдяки особливій структурі своєї організації, мультипробіотики відрізняються високою життєстійкістю, хорошим виживанням у шлунково-кишковому тракті, тривалим збереженням високої активності, здатністю до швидкого прояву пробіотичного ефекту при вступі в організм людини, що вигідно відрізняє їх від сухих пробіотиків.

Головна дія термофільного стрептокока ― бактерицидна, забезпечуючи пригнічення розмноження патогенних мікроорганізмів у кишечнику. Як наслідок знижує ризик виникнення шлунково-кишкових розладів, особливо у дітей. 

Streptococcus thermophilus пригнічують ріст Helicobacter pylori (бактерій Хелікобактера).

Завдяки проведеним клінічним випробуванням цей вид бактерії визнаний безпечним і рекомендований для прийому навіть немовлятам. Використовується у виробництві дитячого харчування. Бактерія має статус «Загальновизнаної безпечної», який надає Американське управління за контролем якості продуктів харчування на основі проведених досліджень. Також має статус «Кваліфікована презумпція безпеки» (QPS) від Європейського агентства з безпеки продуктів харчування (EFSA).

 

 

ПЕРЕВАГИ "S":

  • містить унікальний комплекс біфідо- і лактобактерій із клінічно доведеною дією щодо поліпшення імунних функцій організму (Bifidobacterium lactis), імуномодулюючою дією в людей похилого віку (Lactobacillus casei), поліпшення стану та протидії запаленням у літніх людей із ревматоїдним артритом (Lactobacillus casei);
  • містить комплекс фруктоолігосахаридів (ФОС) із клінічно доведеною дією. Результати дослідження показують, що споживання ФОС збільшувало велику кількість корисних бактерій у кишківнику як за обсягом, так і за їх різноманітністю;
  • ФОС, одержуваний із буряка, допомагає регулювати рівень глюкози. Не містить сухого молока, тому підходить для людей з непереносимістю лактози;
  • виробництво "S" відповідає високим європейським і міжнародним стандартам GМР, ISO та харчової безпеки НАССР;
  • ексклюзивна формула;
  • рослинна капсула — підходить для вегетаріанців;
  • європейська якість — виробництво Франція;
  • не містить барвників і консервантів;
  • використання компонентів у легко засвоюваному вигляді;
  • інноваційна упаковка — легко носити із собою.

 

Дефіцит біфідо- та лактобактерій є одним із патогенетичних факторів тривалих кишкових порушень у дітей та дорослих, що веде до формування хронічних розладів травлення.

Все це дозволяє розглядати біфідо- та лактобактерії як ефективний біокоректор і як одну з основних категорій функціонального харчування.

 

Завдяки комплексу "S" ви зможете:

  • отримати повноцінне та комплексне харчування;
  • відновити мікрофлору кишківника, забезпечити його нормальну роботу;
  • підтримати хорошу роботу шлунково-кишкового тракту;
  • покращити склад своєї крові;
  • підвищити імунітет, стійкість організму до інфекцій;
  • підвищити захисні функції свого організму.

 

Вам потрібен синбіотик "S", якщо ви:

  • підліток або доросла людина, яка хоча б раз у житті приймала антибіотики, щоб відновити нормальну мікрофлору кишечника;
  • людина, організм якої потребує відновлення (після травм чи операцій);
  • людина, яка має проблеми із шлунково-кишковим трактом (коліт, дисбактеріоз, кишкові інфекції, ентероколіт), як активна допомога у лікуванні;
  • людина, яка перенесла інсульт або серцево-судинні захворювання, як активна допомога в лікуванні;
  • людина, яка хоче очистити організм від токсинів та шлаків, а також відсунути процеси старіння.

 

Рекомендується приймати дорослим по 1 капсулі на день рано вранці, до сніданку, запиваючи повною склянкою води. Тривалість прийому 1 місяць. За потреби прийом можна повторити.

Зберігати у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 20°С (оптимально — у холодильнику).

У разі вагітності, годування груддю, приймання будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок.
*Дієтичні добавки не є заміною для збалансованого та раціонального харчування.
*Не є лікарським засобом.

Форма випуску: Капсули.
Кількість в упаковці: 30 шт.
Виробник: «Trading Point Group Elite Pharm», 17 rue des Freres Lumière, 67201 Eckbolsheim, France.

Виробництво БАД PROJECT V (VISION | Візіон) відповідає міжнародним стандартам якості GMP, НАССР, ISO та засноване виключно на використанні натуральної та екологічно чистої сировини, що гарантує їх ефективність та безпеку!

 

 

 

Основні
ВиробникTrading Point
Країна виробникФранція
Вікова групаБез обмежень
Застосування препаратудля імунітету, для органів дихання, при вагітності та годуванні, при діабеті, при алергії, для шкіри, волосся та нігтів, для травлення та ШКТ, для жовчовивідних шляхів та жовчного міхура, для суглобів та кісток, для м'язів, для зубів, при схудненні, при інфекціях та запаленнях
Властивостікомплексні, протизапальні, живлення, загальнозміцнюючі, контроль апетиту, підтримка мікрофлори
Для поліпшенняобміну речовин
Форма випускуКапсули
Корисні речовинипробіотики
Термін придатності24 міс
УпаковкаПластикова банка
Кількість в упаковці30 шт.
Вага15.1 г
СкладФОС (фруктолігосахариди), лактобактерії рамнозус GG, Суміш молочнокислих бактерій: Біфідобактерії бреве (16,7%), Біфідобактерії лактис (16,7%), Лактобактерії казеї (16,7%), Лактобактерії плантарум (16,7%), Молочний коток (16,7%), термофільний стрептокок (16,7%)
  • Ціна: 1 150 
"S" (Синбіотик) — комплекс живих пробіотичних культур"S" (Синбіотик) — комплекс живих пробіотичних культур
В наявності
1 250 1 150 
+380 (97) 061-31-13
(+Viber, +Telegram)
  • +380 (95) 227-81-14
    (+WhatsApp)

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner